ČSN 56 0246-11 Kat. čís.: 29477
| Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení popela a jeho zásaditosti Methods of testing for canned semi-finished products and products of fruits and vegetables. Determination of ash and its alkalinity | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0246-12 Kat. čís.: 29478
| Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení minerálních příměsí (písku) Methods of testing for canned semi-finished products and products of fruit and vegetables. Determination of mineral impurities | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
Změna : Z1 (Katalogové číslo: 26677) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.12.1997 | | | | | |
|
ČSN 56 0246-13 Kat. čís.: 29479
| Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie celkovej kyslosti Methods of testing for canned semi-finished products and products of fruits and vegetables. Determination of total acidity | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 36067) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.11.1985 | | | | | |
|
ČSN 56 0246-14 Kat. čís.: 29480
| Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie ethanolu Methods of testing for canned semi-finished products and products of fruits and vegetables. Determination of ethanol | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0246-15 Kat. čís.: 29481
| Metódy skúšania konzervárenských polotovarov a výrobkov z ovocia a zeleniny. Stanovenie obsahu prchavých kyselín Methods of testing for canned semi-finished products of fruits and vegetables. Determination of volatile acids | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: | | | | Cena: 269,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0246-18 Kat. čís.: 29484
| Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení obsahu cukrů Testing methods for canned semi-finished products and products of fruits and vegetables. Determination of sugar content | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0246-3 Kat. čís.: 29473
| Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky Testing methods for canning semi-products and products from fruit and vegetables. Sensory tests | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: 01.04.1989 | | | | Cena: 393,8 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0246-5 Kat. čís.: 29474
| Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení hmotnostního podílu ovoce v pulpách Methods of testing for canned semi-finished products and products of fruit and vegetable. Determination of mass fraction of fruit in pulps | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: 01.10.1985 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0246-8 Kat. čís.: 29475
| Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení obsahu rostlinných příměsí Testing methods for canned semi-finished products and products of fruit and vegetable. Determination of plant impurities content | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0247 Kat. čís.: 4456
| Metody zkoušení pektinových výrobků a přípravků pro nákládání a konzervování ovoce a zeleniny Test methods of pectic products and preparations for pickling and preservation of fruit and vegetables | Třídící znak: 560247 | Datum vydání: | | | | Cena: 269,5 Kč
| | | | |
|
ČSN ISO 5515 Kat. čís.: 19716
| Ovoce, zelenina a výrobky z nich - Rozklad organických látek před analýzou - Mineralizace kyselinami Fruits, vegetables and derived products. Decomposition of organic matter before the analysis. Wet method | Třídící znak: 560248 | Datum vydání: 01.06.1996 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 5516 Kat. čís.: 19717
| Ovoce, zelenina a výrobky z nich - Rozklad organických látek před analýzou - Mineralizace zpopelněním Fruits, vegetables and derived products. Decomposition of organic matter before the analysis | Třídící znak: 560249 | Datum vydání: 01.06.1996 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 6633 Kat. čís.: 19719
| Ovoce, zelenina a výrobky z nich - Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací Fruits, vegetables and derived products. Determination of lead content by flameless atomic absorption spectrometry | Třídící znak: 560250 | Datum vydání: 01.06.1996 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN ISO 9526 Kat. čís.: 19720
| Ovoce, zelenina a výrobky z nich - Stanovení obsahu železa plamenovou atomovou absorpční spektrometrií Fruits, vegetables and derived products. Determination of iron content by flameless atomic absorption spectrometry | Třídící znak: 560252 | Datum vydání: 01.06.1996 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0253 Kat. čís.: 68614
| Odběr vzorků pro stanovení pesticidů v a na potravinách rostlinného a živočišného původu Methods of sampling products of plant and animal origin for the determination of pesticide residues | Třídící znak: 560253 | Datum vydání: 01.10.2003 | | | | Cena: 269,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0263 Kat. čís.: 29488
| Výrobky z rajčat. Stanovení obsahu plísní podle Howarda Tomato products. Determination of mould content after howard | Třídící znak: 560263 | Datum vydání: 01.07.1987 | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0280-8 Kat. čís.: 29497
| Metódy skúšania fermentovaného tabaku a tabakových výrobkov. Stanovenie alkaloidov (nikotínu) Methods of test for fermented tobacco and tobacco products. Determination of alkaloids (nicotine) | Třídící znak: 560280 | Datum vydání: | | | | Cena: 269,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0290-1 Kat. čís.: 62010
| Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 1: Všeobecná ustanovení Methods of testing for quick frozen products - Part 1: General regulations | Třídící znak: 560290 | Datum vydání: 01.06.2001 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0290-2 Kat. čís.: 62011
| Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 2: Odběr vzorků Methods of testing for quick frozen products - Part 2: Sampling | Třídící znak: 560290 | Datum vydání: 01.06.2001 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0290-3 Kat. čís.: 62012
| Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 3: Senzorické zkoušení Methods of testing for quick frozen products - Part 3:Sensoric testing | Třídící znak: 560290 | Datum vydání: 01.06.2001 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|