ČSN EN 15517 Kat. čís.: 81137
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení anorganického arsenu v mořských řasách atomovou absorpční spektrometrií s generací hydridů (HGAAS) po kyselé extrakci Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of inorganic arsenic in seaweed by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after acid extraction | Třídící znak: 560662 | Datum vydání: 01.09.2008 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15763 Kat. čís.: 85654
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení arsenu, kadmia, mědi a olova v potravinách pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of arsenic, cadmium, mercury and lead in foodstuffs by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) after pressure digestion | Třídící znak: 560663 | Datum vydání: 01.06.2010 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15764 Kat. čís.: 85655
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu plamenovou atomovou absorpční spektrometrií a atomovou absorpční spektrometrií v grafitové pícce (FAAS a GFAAS) po tlakovém rozkladu Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of tin by flame and graphite furnace atomic absorption spectrometry (FAAS and GFAAS) after pressure digestion | Třídící znak: 560664 | Datum vydání: 01.06.2010 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15765 Kat. čís.: 85656
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of tin by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) after pressure digestion | Třídící znak: 560665 | Datum vydání: 01.06.2010 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17254 Kat. čís.: 510185
| Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA Foodstuffs - Minimum performance requirements for determination of gluten by ELISA | Třídící znak: 560666 | Datum vydání: 01.05.2020 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 17521 Kat. čís.: 513499
| Potraviny - Stanovení toxinů Alternaria v rajčatech, pšenici a slunečnicových semenech pomocí SPE předčištění a HPLC-MS/MS Foodstuffs - Determination of Alternaria toxins in tomato, wheat and sunflower seeds by SPE clean-up and HPLCMS/ MS | Třídící znak: 560667 | Datum vydání: 01.02.2022 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17851 Kat. čís.: 518035
| Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení Ag, As, Cd, Co, Cr, Cu, Mn, Mo, Ni, Pb, Se, TI, U a Zn v potravinách pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species -Determination of Ag, As, Cd, Co, Cr, Cu, Mn, Mo, Ni, Pb, Se, Tl, U and Zn in foodstuffs by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) after pressure digestion | Třídící znak: 560668 | Datum vydání: 01.12.2023 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15633-1 Kat. čís.: 509273
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů imunologickými metodami - Část 1: Obecné zásady Foodstuffs - Detection of food allergens by immunological methods - Part 1: General considerations | Třídící znak: 560670 | Datum vydání: 01.04.2020 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 15633-2 Kat. čís.: 93623
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů imunologickými metodami - Část 2: Kvantitativní stanovení lískových ořechů imunoenzimatickou metodou za použití monoklonálních protilátek a detekce bílkovin kyselinou bicinchoninovou Foodstuffs - Detection of food allergens by immunological methods - Part 2: Quantitative determination of hazelnut with an enzyme immunoassay using monoclonal antibodies and bicinchoninic acid-protein detection | Třídící znak: 560670 | Datum vydání: 01.10.2013 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 15633-3 Kat. čís.: 91745
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů imunologickými metodami - Část 3: Kvantitativní stanovení lískových ořechů imunoenzymatickou metodou za použití polyklonálních protilátek a detekce bílkovin podle Lowryho Foodstuffs - Detection of food allergens by immunological methods - Part 3: Quantitative determination of hazelnut with an enzyme immunoassay using polyclonal antibodies and Lowry protein detection | Třídící znak: 560670 | Datum vydání: 01.02.2013 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15634-1 Kat. čís.: 509271
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 1: Obecné zásady Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 1: General considerations | Třídící znak: 560671 | Datum vydání: 01.04.2020 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15634-2 Kat. čís.: 509270
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 2: Celer (Apium graveolens) - Detekce specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 2: Celery (Apium graveolens) - Detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR | Třídící znak: 560671 | Datum vydání: 01.04.2020 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15634-3 Kat. čís.: 517361
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 3: Lískové ořechy (Corylus avellana) - Kvalitativní detekce specifické DNA sekvence v čokoládě pomocí PCR v reálném čase Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 3: Hazelnut (Corylus avellana) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in chocolate by real-time PCR | Třídící znak: 560671 | Datum vydání: 01.07.2023 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15634-4 Kat. čís.: 517362
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 4: Podzemnice olejná (Arachis hypogaea) - Kvalitativní detekce specifické DNA sekvence v čokoládě pomocí PCR v reálném čase Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 4: Peanut (Arachis hypogaea) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in chocolate by real-time PCR | Třídící znak: 560671 | Datum vydání: 01.07.2023 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15634-5 Kat. čís.: 517363
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 5: Hořčice (Sinapis alba) a sója (Glycine max) - Kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR | Třídící znak: 560671 | Datum vydání: 01.07.2023 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15607 Kat. čís.: 84120
| Potraviny - Stanovení d-biotinu metodou HPLC Foodstuffs - Determination of d-biotin by HPLC | Třídící znak: 560672 | Datum vydání: 01.11.2009 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 14166 Kat. čís.: 84119
| Potraviny - Stanovení vitamínu B6 mikrobiologickou zkouškou Foodstuffs - Determination of vitamin B6 by microbiological assay | Třídící znak: 560673 | Datum vydání: 01.11.2009 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15652 Kat. čís.: 84118
| Potraviny - Stanovení niacinu metodou HPLC Foodstuffs - Determination of niacin by HPLC | Třídící znak: 560674 | Datum vydání: 01.11.2009 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15842 Kat. čís.: 509272
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů - Obecné zásady a validace metod Foodstuffs - Detection of food allergens - General considerations and validation of methods | Třídící znak: 560675 | Datum vydání: 01.04.2020 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15850 Kat. čís.: 89824
| Potraviny - Stanovení zearalenonu v dětské výživě na bázi kukuřice, ječné mouce, kukuřičné mouce, polentě, pšeničné mouce a výživě na bázi obilovin pro kojence a malé děti - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí Foodstuffs - Determination of zearalenone in maize based baby food, barley flour, maize flour, polenta, wheat flour and cereal based foods for infants and young children - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection | Třídící znak: 560676 | Datum vydání: 01.01.2012 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|