VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 28 z 29

Předchozí strana Další strana >>

ČSN EN ISO 24199
Kat. čís.: 515809
Vaporizační produkty - Stanovení nikotinu v emisích vaporizačních produktů - Metoda plynové chromatografie
Vapour products - Determination of nicotine in vapour product emissions - Gas chromatographic method
Třídící znak: 569555Datum vydání: 01.12.2022  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN P CEN/TS 17633
Kat. čís.: 516176
Základní principy a požadavky na zkoušení kvality a úrovně nikotinu v náplních do elektronických cigaret
General principles and requirements for testing of quality and nicotine levels of electronic cigarette liquids
Třídící znak: 569556Datum vydání: 01.02.2023  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 17647
Kat. čís.: 516005
Obecné principy pro výrobu, plnění a uchovávání náplní do elektronických cigaret pro předplněné nádoby nebo výrobky
General principles for manufacturing, filling and holding eliquids for prefilled containers or products
Třídící znak: 569557Datum vydání: 01.01.2023  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 17648
Kat. čís.: 516004
Složky náplní do elektronických cigaret
E-liquid ingredients
Třídící znak: 569558Datum vydání: 01.01.2023  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 24211
Kat. čís.: 516174
Vaporizační produkty - Stanovení vybraných karbonylů v emisích vaporizačních produktů
Vapour products - Determination of selected carbonyls in vapour product emissions
Třídící znak: 569559Datum vydání: 01.02.2023  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 24197
Kat. čís.: 516550
Vaporizační produkty - Stanovení odpařené hmotnosti náplně do elektronických cigaret a hmotnosti zachyceného aerosolu
Vapour products - Determination of e-liquid vaporised mass and aerosol collected mass
Třídící znak: 569560Datum vydání: 01.04.2023  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 17634
Kat. čís.: 517573
Elektronické cigarety a náplně do elektronických cigaret - Stanovení rovnoměrné dodávky nikotinu při definovaných sekvencích potáhnutí v rámci několika elektronických cigaret stejného typu
Electronic cigarettes and e-liquids - Determination of nicotine delivery consistency over defined puff sequences of a number of e-cigarettes of identical type
Třídící znak: 569561Datum vydání: 01.10.2023  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 17746
Kat. čís.: 517574
Elektronické cigarety a náplně do elektronických cigaret - Stanovení rovnoměrné dodávky nikotinu při definovaných sekvencích potáhnutí v rámci jedné elektronické cigarety
Electronic cigarettes and e-liquids - Determination of nicotine delivery consistency over defined puff sequences within a single e-cigarette
Třídící znak: 569562Datum vydání: 01.10.2023  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 22000
Kat. čís.: 507475
Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci
Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain
Třídící znak: 569600Datum vydání: 01.05.2019  Náhled normy Cena: 701,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 56 9601
Kat. čís.: 76470
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mléko a mléčné výrobky
Guides to good hygiene and manufacturing practice - Milk and milk products
Třídící znak: 569601Datum vydání: 01.08.2006  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
  
ČSN 56 9602
Kat. čís.: 75545
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich
Guides to good hygiene and manufacturing practice - Fish and fishery products
Třídící znak: 569602Datum vydání: 01.04.2006  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
  
ČSN 56 9603
Kat. čís.: 89535
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky
Guides of good hygiene and manufacture practice - Eggs and egg products
Třídící znak: 569603Datum vydání: 01.12.2011  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
  
ČSN 56 9604
Kat. čís.: 75474
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce
Guides to good hygiene and manufacturing practice - Sterilized vegetables and fruits
Třídící znak: 569604Datum vydání: 01.04.2006  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
  
ČSN 56 9605
Kat. čís.: 77689
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky
Guides to good hygiene and manufacturing practice - Deep froozen products - Basic requirements
Třídící znak: 569605Datum vydání: 01.01.2007  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
  
ČSN 56 9606
Kat. čís.: 77688
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin
Guidelines of good manufacturing and hygienic practice - General principles of food hygiene
Třídící znak: 569606Datum vydání: 01.01.2007  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
  
ČSN 56 9607
Kat. čís.: 77729
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ovocné pomazánky
Guides to good hygiene and manufacturing practice - Fruit spreads
Třídící znak: 569607Datum vydání: 01.02.2007  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
  
ČSN 56 9608
Kat. čís.: 80032
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mražené krémy a zmrzliny
Guides to good hygiene and manufacturing practice - Ice Cream
Třídící znak: 569608Datum vydání: 01.12.2007  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
  
ČSN 56 9609
Kat. čís.: 80281
Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace
Guides to good hygiene and manufacturing practice - Microbiological criteria for foods. Principles for the establishment and application
Třídící znak: 569609Datum vydání: 01.02.2008  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
  
ČSN ISO 22003-1
Kat. čís.: 518316
Bezpečnost potravin - Část 1: Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin
Food safety - Part 1: Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems
Třídící znak: 569611Datum vydání: 01.12.2023  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 22003-2
Kat. čís.: 516967
Bezpečnost potravin - Část 2: Požadavky na orgány provádějící hodnocení a certifikaci produktů, procesů a služeb, včetně auditu systému bezpečnosti potravin
Food safety - Part 1: Requirements for bodies providing evaluation and certification of products, processes and services, including an audit of the food safety system
Třídící znak: 569611Datum vydání: 01.06.2023  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: převzetí originálu  
První strana Předchozí strana  28 29  Další strana >>