ČSN EN ISO 24199 Kat. čís.: 515809
| Vaporizační produkty - Stanovení nikotinu v emisích vaporizačních produktů - Metoda plynové chromatografie Vapour products - Determination of nicotine in vapour product emissions - Gas chromatographic method | Třídící znak: 569555 | Datum vydání: 01.12.2022 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 17633 Kat. čís.: 516176
| Základní principy a požadavky na zkoušení kvality a úrovně nikotinu v náplních do elektronických cigaret General principles and requirements for testing of quality and nicotine levels of electronic cigarette liquids | Třídící znak: 569556 | Datum vydání: 01.02.2023 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17647 Kat. čís.: 516005
| Obecné principy pro výrobu, plnění a uchovávání náplní do elektronických cigaret pro předplněné nádoby nebo výrobky General principles for manufacturing, filling and holding eliquids for prefilled containers or products | Třídící znak: 569557 | Datum vydání: 01.01.2023 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17648 Kat. čís.: 516004
| Složky náplní do elektronických cigaret E-liquid ingredients | Třídící znak: 569558 | Datum vydání: 01.01.2023 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 24211 Kat. čís.: 516174
| Vaporizační produkty - Stanovení vybraných karbonylů v emisích vaporizačních produktů Vapour products - Determination of selected carbonyls in vapour product emissions | Třídící znak: 569559 | Datum vydání: 01.02.2023 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 24197 Kat. čís.: 516550
| Vaporizační produkty - Stanovení odpařené hmotnosti náplně do elektronických cigaret a hmotnosti zachyceného aerosolu Vapour products - Determination of e-liquid vaporised mass and aerosol collected mass | Třídící znak: 569560 | Datum vydání: 01.04.2023 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17634 Kat. čís.: 517573
| Elektronické cigarety a náplně do elektronických cigaret - Stanovení rovnoměrné dodávky nikotinu při definovaných sekvencích potáhnutí v rámci několika elektronických cigaret stejného typu Electronic cigarettes and e-liquids - Determination of nicotine delivery consistency over defined puff sequences of a number of e-cigarettes of identical type | Třídící znak: 569561 | Datum vydání: 01.10.2023 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17746 Kat. čís.: 517574
| Elektronické cigarety a náplně do elektronických cigaret - Stanovení rovnoměrné dodávky nikotinu při definovaných sekvencích potáhnutí v rámci jedné elektronické cigarety Electronic cigarettes and e-liquids - Determination of nicotine delivery consistency over defined puff sequences within a single e-cigarette | Třídící znak: 569562 | Datum vydání: 01.10.2023 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 22000 Kat. čís.: 507475
| Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain | Třídící znak: 569600 | Datum vydání: 01.05.2019 | | | | Cena: 701,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN 56 9601 Kat. čís.: 76470
| Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mléko a mléčné výrobky Guides to good hygiene and manufacturing practice - Milk and milk products | Třídící znak: 569601 | Datum vydání: 01.08.2006 | | | | Cena: 393,8 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 9602 Kat. čís.: 75545
| Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich Guides to good hygiene and manufacturing practice - Fish and fishery products | Třídící znak: 569602 | Datum vydání: 01.04.2006 | | | | Cena: 393,8 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 9603 Kat. čís.: 89535
| Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky Guides of good hygiene and manufacture practice - Eggs and egg products | Třídící znak: 569603 | Datum vydání: 01.12.2011 | | | | Cena: 535,7 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 9604 Kat. čís.: 75474
| Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Sterilovaná zelenina a ovoce Guides to good hygiene and manufacturing practice - Sterilized vegetables and fruits | Třídící znak: 569604 | Datum vydání: 01.04.2006 | | | | Cena: 393,8 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 9605 Kat. čís.: 77689
| Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Hluboce zmrazené potraviny - Základní požadavky Guides to good hygiene and manufacturing practice - Deep froozen products - Basic requirements | Třídící znak: 569605 | Datum vydání: 01.01.2007 | | | | Cena: 393,8 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 9606 Kat. čís.: 77688
| Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Obecné principy hygieny potravin Guidelines of good manufacturing and hygienic practice - General principles of food hygiene | Třídící znak: 569606 | Datum vydání: 01.01.2007 | | | | Cena: 393,8 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 9607 Kat. čís.: 77729
| Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ovocné pomazánky Guides to good hygiene and manufacturing practice - Fruit spreads | Třídící znak: 569607 | Datum vydání: 01.02.2007 | | | | Cena: 269,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 9608 Kat. čís.: 80032
| Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mražené krémy a zmrzliny Guides to good hygiene and manufacturing practice - Ice Cream | Třídící znak: 569608 | Datum vydání: 01.12.2007 | | | | Cena: 393,8 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 9609 Kat. čís.: 80281
| Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace Guides to good hygiene and manufacturing practice - Microbiological criteria for foods. Principles for the establishment and application | Třídící znak: 569609 | Datum vydání: 01.02.2008 | | | | Cena: 535,7 Kč
| | | | |
|
ČSN ISO 22003-1 Kat. čís.: 518316
| Bezpečnost potravin - Část 1: Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin Food safety - Part 1: Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems | Třídící znak: 569611 | Datum vydání: 01.12.2023 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 22003-2 Kat. čís.: 516967
| Bezpečnost potravin - Část 2: Požadavky na orgány provádějící hodnocení a certifikaci produktů, procesů a služeb, včetně auditu systému bezpečnosti potravin Food safety - Part 1: Requirements for bodies providing evaluation and certification of products, processes and services, including an audit of the food safety system | Třídící znak: 569611 | Datum vydání: 01.06.2023 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|