VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 29 z 29

Předchozí strana

ČSN EN ISO 22005
Kat. čís.: 80556
Sledovatelnost v krmivovém a potravinovém řetězci - Obecné zásady a základní požadavky na návrh a uplatnění systému
Traceability in the feed and food chain - General principles and basic requirements for system design and implementation
Třídící znak: 569612Datum vydání: 01.02.2008  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN P ISO/TS 22002-1
Kat. čís.: 87008
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 1: Výroba potravin
Prerequisite programmes on food safety - Part 1: Food manufacturing
Třídící znak: 569613Datum vydání: 01.11.2010  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN P ISO/TS 22002-6
Kat. čís.: 508654
Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 6: Výroba krmiv a potravy pro zvířata
Prerequisite programmes on food safety - Part 6: Feed and animal food production
Třídící znak: 569613Datum vydání: 01.02.2020  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 22006
Kat. čís.: 87498
Systémy managementu kvality - Směrnice pro aplikaci ISO 9001:2008 na rostlinnou výrobu
Quality management systems - Guidelines for the application of ISO 9001:2008 to crop production
Třídící znak: 569614Datum vydání: 01.01.2011  Náhled normy Cena: 1032,9 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 17444
Kat. čís.: 512400
Prevence dopingu ve sportu - Správná praxe pro vývoj a výrobu zaměřená na předcházení přítomnosti zakázaných látek v potravinách určených pro sportovce a v doplňcích stravy
Doping prevention in sport - Good development and manufacturing practices aimed at preventing the presence of prohibited substances in food intended for sportspeople and food supplements
Třídící znak: 569615Datum vydání: 01.08.2021  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 3218
Kat. čís.: 96206
Éterické oleje - Principy nomenklatury
Essential oils - Principles of nomenclature
Třídící znak: 569701Datum vydání: 01.01.2015  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 9235
Kat. čís.: 513285
Přírodní aromatické suroviny - Slovník
Aromatic natural raw materials - Vocabulary
Třídící znak: 569805Datum vydání: 01.01.2022  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 22753
Kat. čís.: 516718
Analýza molekulárních biomarkerů - Metoda pro statistické hodnocení analytických výsledků získaných při zkoušení dílčích skupin geneticky modifikovaných semen a zrn - Obecné požadavky
Molecular biomarker analysis - Method for the statistical evaluation of analytical results obtained in testing subsampled groups of genetically modified seeds and grains - General requirements
Třídící znak: 569900Datum vydání: 01.05.2023  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 21572
Kat. čís.: 509274
Potraviny - Analýza molekulárních biomarkerů - Imunochemické metody pro průkaz a kvantifikaci proteinů
Foodstuffs - Molecular biomarker analysis - Immunochemical methods for the detection and quantification of proteins
Třídící znak: 569901Datum vydání: 01.04.2020  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 21571
Kat. čís.: 77912
Potraviny - Metody pro detekci geneticky modifikovaných organismů a odvozených produktů - Extrakce nukleové kyseliny
Foodstuff - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Nucleic acid extraction
Třídící znak: 569902Datum vydání: 01.03.2007  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Změna  : A1 (Katalogové číslo: 93624)Cena: 393,8 Kč
 
 Vydána: 01.10.2013  
  
ČSN EN ISO 21569
Kat. čís.: 74092
Potraviny - Metody pro detekci geneticky modifikovaných organismů a odvozených produktů - Metody založené na kvalitativním stanovení kyseliny nukleové
Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Qualitative nucleic acid based methods
Třídící znak: 569903Datum vydání: 01.12.2005    Cena: 840,4 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
Změna  : A1 (Katalogové číslo: 93818)Cena: 1032,9 Kč
 
 Vydána: 01.11.2013  
  
ČSN EN ISO 21570
Kat. čís.: 75081
Potraviny - Metody pro detekci geneticky modifikovaných organismů a odvozených produktů - Metody založené na kvantitativním stanovení kyseliny nukleové
Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Quantitative nucleic acid based methods
Třídící znak: 569904Datum vydání: 01.05.2006    Cena: 1261,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
Změna  : A1 (Katalogové číslo: 93815)Cena: 393,8 Kč
 
 Vydána: 01.11.2013  
  
ČSN EN ISO 24276
Kat. čís.: 80258
Potraviny - Metody pro detekci geneticky modifikovaných organismů a odvozených produktů - Všeobecné požadavky a definice
Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - General requirements and definitions
Třídící znak: 569905Datum vydání: 01.01.2008  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Změna  : A1 (Katalogové číslo: 93611)Cena: 393,8 Kč
 
 Vydána: 01.10.2013  
  
ČSN P CEN/TS 15568
Kat. čís.: 78234
Potraviny - Analytické metody pro detekci geneticky modifikovaných organismů a odvozených produktů - Strategie vzorkování
Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Sampling strategies
Třídící znak: 569906Datum vydání: 01.07.2007    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN P CEN/TS 16707
Kat. čís.: 96988
Potraviny - Metody pro detekci geneticky modifikovaných organismů a odvozených produktů - Screeningové strategie založené na polymerázové řetězové reakci (PCR)
Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Polymerase chain reaction (PCR) based screening strategies
Třídící znak: 569907Datum vydání: 01.06.2015  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN P CEN/TS 16731
Kat. čís.: 97297
Potraviny - Stanovení sloučenin arsenu tvořících hydridy v rýži metodou atomové absorpční spektrometrie (Hydrid-AAS), po extrakci kyselinou
Foodstuffs - Determination of hydride-reactive arsenic compounds in rice by atomic absorption spectrometry (Hydride- AAS) following acid extraction
Třídící znak: 569908Datum vydání: 01.08.2015  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 20813
Kat. čís.: 516783
Analýza molekulárních biomarkerů - Metody analýzy pro průkaz a identifikaci živočišných druhů v potravinách a potravinářských výrobcích (metody na bázi nukleových kyselin) - Obecné požadavky a definice
Molecular biomarker analysis - Methods of analysis for the detection and identification of animal species in foods and food products (nucleic acid-based methods) - General requirements and definitions
Třídící znak: 569909Datum vydání: 01.05.2023  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
První strana Předchozí strana  29