VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 24 z 29

Předchozí strana Další strana >>

ČSN EN ISO 11132
Kat. čís.: 513718
Senzorická analýza - Metodologie - Směrnice pro měření výkonu kvantitativního popisného senzorického panelu
Sensory analysis - Methodology - Guidelines for the measurement of the performance of a quantitative descriptive sensory panel
Třídící znak: 560696Datum vydání: 01.03.2022  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 11136
Kat. čís.: 503379
Senzorická analýza - Metodologie - Obecný návod pro provádění hédonických spotřebitelských testů v kontrolovaném prostředí
Sensory analysis - Methodology - General guidance for conducting hedonic tests with consumers in a controlled area
Třídící znak: 560697Datum vydání: 01.12.2017  Náhled normy Cena: 658,9 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
Změna  : A1 (Katalogové číslo: 511541)Cena: 269,5 Kč
 
 Vydána: 01.03.2021  
  
ČSN 56 5840
Kat. čís.: 15953
Melasa
Molasess
Třídící znak: 565840Datum vydání: 01.03.1994  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN ISO 1666
Kat. čís.: 54433
Škrob - Stanovení obsahu vhkosti sušením
Starch - Determination of moisture content - Oven-drying method (ISO 1666:1996)
Třídící znak: 566111Datum vydání: 01.12.1998    Cena: 144,1 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 5809
Kat. čís.: 20138
Škroby a deriváty škrobů - Stanovení síranového popela
Starches and derived products. Determination of sulphated ash
Třídící znak: 566112Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN EN ISO 5810
Kat. čís.: 20071
Škroby a deriváty škrobů - Stanovení obsahu chloridů - Potenciometrická metoda
Starches and derived products. Determination of chloride content. Potentiometric method
Třídící znak: 566113Datum vydání: 01.09.1996    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN EN ISO 3188
Kat. čís.: 20137
Škroby a deriváty škrobů - Stanovení obsahu dusíku Kjeldahlovou metodou - Titrační metoda (ISO 3188:1978)
Starches and derived products. Determination of nitrogen content by the Kjeldahl method. Titrimetric method (ISO 3188:1978)
Třídící znak: 566114Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN EN ISO 5378
Kat. čís.: 20069
Škroby a deriváty škrobů - Stanovení obsahu dusíku Kjeldahlovou metodou - Spektrofotometrická metoda (ISO 5378:1978)
Starches and derived products. Determination of nitrogen content by the Kjeldahl method. Spectrophotometric method (ISO 5378:1978)
Třídící znak: 566115Datum vydání: 01.09.1996    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN EN 1185
Kat. čís.: 20068
Škroby a deriváty škrobů - Stanovení obsahu oxidu siřičitého - Acidimetrická metoda (ISO 5379:1983 modifikovaná)
Starches and derived products. Determination of sulfur dioxide content. Acidimetric method (ISO 5379:1983 modified)
Třídící znak: 566116Datum vydání: 01.09.1996    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN ISO 3946
Kat. čís.: 20028
Škroby a deriváty škrobů - Stanovení celkového obsahu fosforu - Spektrofotometrická metoda (ISO 3946:1982)
Starches and derived products. Determination of total phosphorus content. Spectrophotometric method (ISO 3946:1982)
Třídící znak: 566117Datum vydání: 01.09.1996    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN EN ISO 11212-1
Kat. čís.: 26668
Škrob a deriváty škrobu - Obsah těžkých kovů - Část 1: Stanovení obsahu arsenu atomovou absorpční spektrometrií
Starch and derived products - Heavy metals content - Part 1: Determination of arsenic content by atomic absorption spectrometry
Třídící znak: 566118Datum vydání: 01.02.1998    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Oprava  : N1 (Katalogové číslo: 52712)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.03.1998  
  
Oprava  : UR (Katalogové číslo: 54934)Cena bude stanovena
 
 Vydána: 01.10.1998  
  
ČSN EN ISO 11212-2
Kat. čís.: 26669
Škrob a deriváty škrobu - Obsah těžkých kovů - Část 2 : Stanovení obsahu rtuti atomovou absorpční spektrometrií
Starch and derived products - Heavy metals content - Part 2: Determination of mercury content by atomic absorption spectrometry
Třídící znak: 566118Datum vydání: 01.02.1998    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Oprava  : N1 (Katalogové číslo: 52713)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.03.1998  
  
Oprava  : UR (Katalogové číslo: 54935)Cena bude stanovena
 
 Vydána: 01.10.1998  
  
ČSN EN ISO 11212-3
Kat. čís.: 26670
Škrob a deriváty škrobu - Obsah těžkých kovů - Část 3: Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací
Starch and derived products - Heavy metals content - Part 3: Determination of lead content by atomic absorption spectrometry with electrothermal atomization
Třídící znak: 566118Datum vydání: 01.02.1998    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Oprava  : N1 (Katalogové číslo: 52714)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.03.1998  
  
Oprava  : UR (Katalogové číslo: 54936)Cena bude stanovena
 
 Vydána: 01.10.1998  
  
ČSN EN ISO 11212-4
Kat. čís.: 26671
Škrob a deriváty škrobu - Obsah těžkých kovů - Část 4 : Stanovení obsahu kadmia atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací
Starch and derived products - Heavy metals content - Part 4: Determination of cadmium content by atomic absorption spectrometry with electrothermal atomization
Třídící znak: 566118Datum vydání: 01.02.1998    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Oprava  : N1 (Katalogové číslo: 52715)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.03.1998  
  
Oprava  : UR (Katalogové číslo: 54937)Cena bude stanovena
 
 Vydána: 01.10.1998  
  
ČSN EN ISO 11543
Kat. čís.: 65143
Modifikovaný škrob - Stanovení obsahu hydroxypropylu - Stanovení pomocí NMR spektrometrie
Modified starch - Determination of hydroxypropyl content - Method using proton nuclear magnetic resonance (NMR) spectrometry (ISO 11543:2000)
Třídící znak: 566119Datum vydání: 01.11.2002    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 10520
Kat. čís.: 56211
Přírodní škrob - Stanovení obsahu škrobu - Ewersova polarimetrická metoda
Native starch - Determination of starch content - Ewers polarimetric method
Třídící znak: 566120Datum vydání: 01.06.1999    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 3947
Kat. čís.: 20029
Škroby přírodní nebo modifikované - Stanovení obsahu celkového tuku (ISO 3947:1977)
Starches, native or modified. Determination of total fat content (ISO 3947:1977)
Třídící znak: 566140Datum vydání: 01.09.1996    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN EN ISO 11213
Kat. čís.: 21825
Modifikovaný škrob - Stanovení obsahu acetylu - Enzymatická metoda
Modified starch - Determination of acetyl content - Enzymatic method
Třídící znak: 566141Datum vydání: 01.03.1997  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
  
ČSN EN ISO 11214
Kat. čís.: 26431
Modifikovaný škrob - Stanovení obsahu karboxylových skupin v oxidovaném škrobu
Modified starch - Determination of carboxyl group content of oxidized starch
Třídící znak: 566142Datum vydání: 01.12.1997    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN ISO 11215
Kat. čís.: 53168
Modifikovaný škrob - Stanovení obsahu kyseliny adipové v acetylovaných škrobových diadipátech - Metoda plynové chromatografie
Modified starch - Determination of adipic acid content of acetylated di-starch adipates - Gas-chromatographic method (ISO 11215:1998)
Třídící znak: 566143Datum vydání: 01.11.1998    Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
První strana Předchozí strana  24 25 26 27 28 29  Další strana >>