VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 25 z 29

Předchozí strana Další strana >>

ČSN EN ISO 11216
Kat. čís.: 53172
Modifikovaný škrob - Stanovení obsahu karboxymetylových skupin v karboxymetylovém škrobu
Modified starch - Determination of carboxymethyl groups in carboxymethyl starch (ISO 11216:1998)
Třídící znak: 566144Datum vydání: 01.11.1998    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 5381
Kat. čís.: 20070
Škrobové hydrolyzované výrobky - Stanovení obsahu vody - Modifikovaná metoda Karl Fischera (ISO 5381:1983)
Starch hydrolysis products. Determination of water content. Modified Karl Fischer method (ISO 5381:1983)
Třídící znak: 566150Datum vydání: 01.09.1996    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN ISO 10504
Kat. čís.: 98808
Deriváty škrobu - Stanovení obsahu glukózového sirupu, fruktózového sirupu a hydrogenizovaného sirupu - Stanovení pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Starch derivatives - Determination of the composition of glucose syrups, fructose syrups and hydrogenated glucose syrups - Method using high-performance liquid chromatography
Třídící znak: 566161Datum vydání: 01.02.2016  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 1741
Kat. čís.: 20014
Dextróza - Stanovení ztráty hmotnosti sušením - Metoda vakuové sušárny (ISO 1741:1980)
Dextrose. Determination of loss in mass on drying. Vacuum oven method (ISO 1741:1980)
Třídící znak: 566230Datum vydání: 01.08.1996    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 6610
Kat. čís.: 84092
Slad
Malt
Třídící znak: 566610Datum vydání: 01.09.2009  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
Změna  : Z1 (Katalogové číslo: 86452)Cena: 77 Kč
 
 Vydána: 01.07.2010  
  
ČSN 56 6635
Kat. čís.: 84091
České pivo
Czech beer
Třídící znak: 566635Datum vydání: 01.09.2009  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 6636
Kat. čís.: 89897
Postup výroby sladu používaný při výběru odrůd jarního ječmene doporučených pro výrobu piva s chráněným zeměpisným označením „České pivo“
The malt production procedure used at the selection of spring barley varieties recommended for production of beer with the protected geographical indication "Czech Beer"
Třídící znak: 566636Datum vydání: 01.02.2012  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 6637
Kat. čís.: 89896
Objektivní stanovení porostlosti ječmene metodami založenými na aktivitě alfa-amylasy
Objective assessment of pre-harvest sprouting of barley with the methods based on alpha-amylase activity
Třídící znak: 566637Datum vydání: 01.02.2012  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN 13189
Kat. čís.: 64120
Kyselina octová potravinářská - Produkt vyrobený ze surovin jiného než zemědělského původu - Definice, požadavky, značení
Acetic acid food grade - Product made from materials of non-agricultural origin - Definitions, requirements, marking
Třídící znak: 567851Datum vydání: 01.03.2002  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 67403)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.06.2003  
  
ČSN EN 13188
Kat. čís.: 64119
Kvasný ocet - Produkt vyrobený z tekutin zemědělského původu - Definice, požadavky, značení
Vinegar - Product made from liquids of agricultural origin - Definitions, requirements, marking
Třídící znak: 567852Datum vydání: 01.03.2002  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 67404)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.06.2003  
  
ČSN EN 16466-1
Kat. čís.: 92611
Kvasný ocet - Izotopová analýza kyseliny octové a vody - Část 1: 2H-NMR analýza kyseliny octové
Vinegar - Isotopic analysis of acetic acid and water - Part 1: 2H-NMR analysis of acetic acid
Třídící znak: 567853Datum vydání: 01.06.2013  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 16466-2
Kat. čís.: 92609
Kvasný ocet - Izotopová analýza kyseliny octové a vody - Část 2: 13C-IRMS analýza kyseliny octové
Vinegar - Isotopic analysis of acetic acid and water - Part 2: 13C-IRMS analysis of acetic acid
Třídící znak: 567853Datum vydání: 01.06.2013  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 16466-3
Kat. čís.: 92610
Kvasný ocet - Izotopová analýza kyseliny octové a vody - Část 3: 18O-IRMS analýza vody ve vinném octě
Vinegar - Isotopic analysis of acetic acid and water - Part 3: 18O-IRMS analysis of water in wine vinegar
Třídící znak: 567853Datum vydání: 01.06.2013  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN ISO 4125
Kat. čís.: 56206
Suché plody a sušené ovoce - Definice a názvosloví
Dry fruits and dried fruits - Definitions and nomenclature
Třídící znak: 568110Datum vydání: 01.08.1999    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 7701
Kat. čís.: 56207
Sušená jablka - Specifikace a metody zkoušení
Dried apples - Specification and test methods
Třídící znak: 568114Datum vydání: 01.08.1999    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 7702
Kat. čís.: 56205
Sušené hrušky - Specifikace a metody zkoušení
Dried pears - Specification and test methods
Třídící znak: 568115Datum vydání: 01.07.1999    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 7703
Kat. čís.: 56208
Sušené broskve - Specifikace a metody zkoušení
Dried peaches - Specification and test methods
Třídící znak: 568116Datum vydání: 01.07.1999    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 56 8191
Kat. čís.: 52432
Datle celé
Whole dates
Třídící znak: 568191Datum vydání: 01.07.1998  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 56741)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.08.1999  
  
ČSN 56 8192
Kat. čís.: 55834
Švestky sušené
Dried prunes
Třídící znak: 568192Datum vydání: 01.07.1999    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Změna  : Z1 (Katalogové číslo: 73149)Cena: 39,6 Kč
 
 Vydána: 01.05.2005  
  
ČSN 56 8193
Kat. čís.: 55835
Rozinky
Dried grapes
Třídící znak: 568193Datum vydání: 01.07.1999    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Změna  : Z1 (Katalogové číslo: 73150)Cena: 39,6 Kč
 
 Vydána: 01.05.2005  
  
První strana Předchozí strana  25 26 27 28 29  Další strana >>