VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 23 z 29

Předchozí strana Další strana >>

ČSN EN 15851
Kat. čís.: 86467
Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 v potravinách pro kojence a malé děti vyrobených z obilovin - Metoda HPLC s předčištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí
Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 in cereal based foods for infants and young children - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection
Třídící znak: 560677Datum vydání: 01.09.2010  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 15890
Kat. čís.: 89895
Potraviny - Stanovení patulinu v ovocných šťávách a pyré na bázi ovoce pro kojence a malé děti - HPLC metoda s přečištěním kapalina/kapalina, extrakcí na pevnou fázi a UV detekcí
Foodstuffs - Determination of patulin in fruit juice and fruit based purée for infants and young children - HPLC method with liquid/liquid partition cleanup and solid phase extraction and UV detection
Třídící znak: 560678Datum vydání: 01.02.2012  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 15891
Kat. čís.: 89840
Potraviny - Stanovení deoxynivalenolu v obilovinách, výrobcích z obilovin a výživě na bázi obilovin pro kojence a malé děti - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce a UV detekcí
Foodstuffs - Determination of deoxynivalenol in cereals, cereal products and cereal based foods for infants and young children - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and UV detection
Třídící znak: 560679Datum vydání: 01.01.2012  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 15662
Kat. čís.: 505538
Potraviny rostlinného původu - Multimetoda pro stanovení reziduí pesticidů s použitím analýzy založené na GC a LC po extrakci acetonitrilem/separaci a předčištění pomocí disperzní SPE - Modulární metoda QuEChERS
Foods of plant origin - Multimethod for the determination of pesticide residues using GC- and LC-based analysis following acetonitrile extraction/partitioning and clean-up by dispersive SPE - Modular QuEChERS-method
Třídící znak: 560680Datum vydání: 01.11.2018  Náhled normy Cena: 840,4 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN P CEN/TS 15606
Kat. čís.: 84814
Potraviny - Stanovení acesulfamu K, aspartamu, neohesperidinu dihydrochalconu a sacharinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Foodstuffs - Determination of acesulfame-K, aspartame, neohesperidine-dihydrochalcone and saccharin - High performance liquid chromatographic method
Třídící znak: 560681Datum vydání: 01.03.2010  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 13751
Kat. čís.: 84467
Potraviny - Detekce ozářených potravin fotostimulační luminiscencí
Foodstuffs - Detection of irradiated food using photostimulated luminescence
Třídící znak: 560682Datum vydání: 01.01.2010  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 15829
Kat. čís.: 89839
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v korintkách, rozinkách, sultánkách, směsích sušeného ovoce a sušených fících - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí
Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in currants, raisins, sultanas, mixed dried fruit and dried figs - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection
Třídící znak: 560683Datum vydání: 01.02.2012  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 15835
Kat. čís.: 85967
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v potravinách z obilovin pro kojence a malé děti - Metoda HPLC s předčištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí
Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in cereal based foods for infants and young children - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection
Třídící znak: 560684Datum vydání: 01.07.2010  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 15911
Kat. čís.: 87844
Potraviny - Simultánní stanovení devíti sladidel metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s evaporativní detekcí pomocí rozptylu světla
Foodstuffs - Simultaneous determination of nine sweeteners by high performance liquid chromatography and evaporative light scattering detection
Třídící znak: 560685Datum vydání: 01.04.2011  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 16187
Kat. čís.: 98332
Potraviny - Stanovení fumonisinu B1 a fumonisinu B2 v potravinách pro kojence a malé děti obsahujících zpracovanou kukuřici - Metoda HPLC s předčištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí po předkolonové derivatizaci
Foodstuffs - Determination of fumonisin B1 and fumonisin B2 in processed maize containing foods for infants and young children - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection after pre-column derivatisation
Třídící znak: 560686Datum vydání: 01.12.2015  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN P CEN/TS 16233-1
Kat. čís.: 92948
Potraviny - Metoda HPLC pro stanovení xantofylů v rybím mase - Část 1: Stanovení astaxantinu a kantaxantinu
Foodstuffs - HPLC method for the determination of xanthophylls in fish flesh - Part 1: Determination of astaxanthin and canthaxanthin
Třídící znak: 560687Datum vydání: 01.05.2013  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN P CEN/TS 16233-2
Kat. čís.: 92949
Potraviny - Metoda HPLC pro stanovení xantofylů v rybím mase - Část 2: Určení poměru enantiomerů astaxantinu
Foodstuffs - HPLC method for the determination of xanthophylls in fish flesh - Part 2: Identification of the enantiomer ratio of astaxanthin
Třídící znak: 560687Datum vydání: 01.05.2013  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 16155
Kat. čís.: 92040
Potraviny - Stanovení sukralózy - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Foodstuffs - Determination of sucralose - High performance liquid chromatographic method
Třídící znak: 560688Datum vydání: 01.12.2012  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 16204
Kat. čís.: 91140
Potraviny - Stanovení lipofilních řasových toxinů (toxinů DSP, yessotoxinů, toxinů ze skupiny azaspirových kyselin, pektenotoxinů) v korýších a výrobcích z nich pomocí LC-MS/MS
Foodstuffs - Determination of lipophilic algal toxins (okadaic acid group toxins, yessotoxins, azaspiracids, pectenotoxins) in shellfish and shellfish products by LC-MS/MS
Třídící znak: 560689Datum vydání: 01.10.2012  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN ISO 16820
Kat. čís.: 514043
Senzorická analýza - Metodologie - Sekvenční analýza
Sensory analysis - Methodology - Sequential analysis
Třídící znak: 560691Datum vydání: 01.01.2022  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: převzetí originálu  
ČSN ISO 13302
Kat. čís.: 89414
Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu obalového materiálu na chuť a vůni výrobku
Sensory analysis - Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging
Třídící znak: 560692Datum vydání: 01.11.2011  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 13300-1
Kat. čís.: 89292
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 1: Odpovědnosti pracovníků
Sensory analysis - General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory - Part 1: Staff responsibilities
Třídící znak: 560693Datum vydání: 01.11.2011  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 13300-2
Kat. čís.: 89415
Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 2: Najímání a školení vedoucích panelů
Sensory analysis - General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory - Part 2: Recruitment and training of panel leaders
Třídící znak: 560693Datum vydání: 01.11.2011  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 29842
Kat. čís.: 89906
Senzorická analýza - Metodologie - Návrhy vyváženého nekompletního bloku
Sensory analysis - Methodology - Balanced incomplete block designs
Třídící znak: 560694Datum vydání: 01.02.2012  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Změna  : Amd. 1 (Katalogové číslo: 98500)Cena: 77 Kč
 
 Vydána: 01.10.2015  
  
ČSN ISO 5497
Kat. čís.: 89930
Senzorická analýza - Metodologie - Pokyny pro přípravu vzorků, pro které není vhodné použít přímou senzorickou analýzu
Sensory analysis - Methodology - Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible
Třídící znak: 560695Datum vydání: 01.02.2012  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
Způsob převzetí: překlad  
První strana Předchozí strana  23 24 25 26 27 28 29  Další strana >>