ČSN EN 15851 Kat. čís.: 86467
| Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 v potravinách pro kojence a malé děti vyrobených z obilovin - Metoda HPLC s předčištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 in cereal based foods for infants and young children - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection | Třídící znak: 560677 | Datum vydání: 01.09.2010 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15890 Kat. čís.: 89895
| Potraviny - Stanovení patulinu v ovocných šťávách a pyré na bázi ovoce pro kojence a malé děti - HPLC metoda s přečištěním kapalina/kapalina, extrakcí na pevnou fázi a UV detekcí Foodstuffs - Determination of patulin in fruit juice and fruit based purée for infants and young children - HPLC method with liquid/liquid partition cleanup and solid phase extraction and UV detection | Třídící znak: 560678 | Datum vydání: 01.02.2012 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 15891 Kat. čís.: 89840
| Potraviny - Stanovení deoxynivalenolu v obilovinách, výrobcích z obilovin a výživě na bázi obilovin pro kojence a malé děti - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce a UV detekcí Foodstuffs - Determination of deoxynivalenol in cereals, cereal products and cereal based foods for infants and young children - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and UV detection | Třídící znak: 560679 | Datum vydání: 01.01.2012 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 15662 Kat. čís.: 505538
| Potraviny rostlinného původu - Multimetoda pro stanovení reziduí pesticidů s použitím analýzy založené na GC a LC po extrakci acetonitrilem/separaci a předčištění pomocí disperzní SPE - Modulární metoda QuEChERS Foods of plant origin - Multimethod for the determination of pesticide residues using GC- and LC-based analysis following acetonitrile extraction/partitioning and clean-up by dispersive SPE - Modular QuEChERS-method | Třídící znak: 560680 | Datum vydání: 01.11.2018 | | | | Cena: 840,4 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 15606 Kat. čís.: 84814
| Potraviny - Stanovení acesulfamu K, aspartamu, neohesperidinu dihydrochalconu a sacharinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie Foodstuffs - Determination of acesulfame-K, aspartame, neohesperidine-dihydrochalcone and saccharin - High performance liquid chromatographic method | Třídící znak: 560681 | Datum vydání: 01.03.2010 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 13751 Kat. čís.: 84467
| Potraviny - Detekce ozářených potravin fotostimulační luminiscencí Foodstuffs - Detection of irradiated food using photostimulated luminescence | Třídící znak: 560682 | Datum vydání: 01.01.2010 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15829 Kat. čís.: 89839
| Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v korintkách, rozinkách, sultánkách, směsích sušeného ovoce a sušených fících - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in currants, raisins, sultanas, mixed dried fruit and dried figs - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection | Třídící znak: 560683 | Datum vydání: 01.02.2012 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 15835 Kat. čís.: 85967
| Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v potravinách z obilovin pro kojence a malé děti - Metoda HPLC s předčištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in cereal based foods for infants and young children - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection | Třídící znak: 560684 | Datum vydání: 01.07.2010 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15911 Kat. čís.: 87844
| Potraviny - Simultánní stanovení devíti sladidel metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s evaporativní detekcí pomocí rozptylu světla Foodstuffs - Simultaneous determination of nine sweeteners by high performance liquid chromatography and evaporative light scattering detection | Třídící znak: 560685 | Datum vydání: 01.04.2011 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 16187 Kat. čís.: 98332
| Potraviny - Stanovení fumonisinu B1 a fumonisinu B2 v potravinách pro kojence a malé děti obsahujících zpracovanou kukuřici - Metoda HPLC s předčištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí po předkolonové derivatizaci Foodstuffs - Determination of fumonisin B1 and fumonisin B2 in processed maize containing foods for infants and young children - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection after pre-column derivatisation | Třídící znak: 560686 | Datum vydání: 01.12.2015 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 16233-1 Kat. čís.: 92948
| Potraviny - Metoda HPLC pro stanovení xantofylů v rybím mase - Část 1: Stanovení astaxantinu a kantaxantinu Foodstuffs - HPLC method for the determination of xanthophylls in fish flesh - Part 1: Determination of astaxanthin and canthaxanthin | Třídící znak: 560687 | Datum vydání: 01.05.2013 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN P CEN/TS 16233-2 Kat. čís.: 92949
| Potraviny - Metoda HPLC pro stanovení xantofylů v rybím mase - Část 2: Určení poměru enantiomerů astaxantinu Foodstuffs - HPLC method for the determination of xanthophylls in fish flesh - Part 2: Identification of the enantiomer ratio of astaxanthin | Třídící znak: 560687 | Datum vydání: 01.05.2013 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 16155 Kat. čís.: 92040
| Potraviny - Stanovení sukralózy - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie Foodstuffs - Determination of sucralose - High performance liquid chromatographic method | Třídící znak: 560688 | Datum vydání: 01.12.2012 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 16204 Kat. čís.: 91140
| Potraviny - Stanovení lipofilních řasových toxinů (toxinů DSP, yessotoxinů, toxinů ze skupiny azaspirových kyselin, pektenotoxinů) v korýších a výrobcích z nich pomocí LC-MS/MS Foodstuffs - Determination of lipophilic algal toxins (okadaic acid group toxins, yessotoxins, azaspiracids, pectenotoxins) in shellfish and shellfish products by LC-MS/MS | Třídící znak: 560689 | Datum vydání: 01.10.2012 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN ISO 16820 Kat. čís.: 514043
| Senzorická analýza - Metodologie - Sekvenční analýza Sensory analysis - Methodology - Sequential analysis | Třídící znak: 560691 | Datum vydání: 01.01.2022 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN ISO 13302 Kat. čís.: 89414
| Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu obalového materiálu na chuť a vůni výrobku Sensory analysis - Methods for assessing modifications to the flavour of foodstuffs due to packaging | Třídící znak: 560692 | Datum vydání: 01.11.2011 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 13300-1 Kat. čís.: 89292
| Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 1: Odpovědnosti pracovníků Sensory analysis - General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory - Part 1: Staff responsibilities | Třídící znak: 560693 | Datum vydání: 01.11.2011 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 13300-2 Kat. čís.: 89415
| Senzorická analýza - Všeobecné pokyny pro pracovníky senzorické laboratoře - Část 2: Najímání a školení vedoucích panelů Sensory analysis - General guidance for the staff of a sensory evaluation laboratory - Part 2: Recruitment and training of panel leaders | Třídící znak: 560693 | Datum vydání: 01.11.2011 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 29842 Kat. čís.: 89906
| Senzorická analýza - Metodologie - Návrhy vyváženého nekompletního bloku Sensory analysis - Methodology - Balanced incomplete block designs | Třídící znak: 560694 | Datum vydání: 01.02.2012 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : Amd. 1 (Katalogové číslo: 98500) | Cena: 77 Kč
| | | Vydána: 01.10.2015 | | | | | |
|
ČSN ISO 5497 Kat. čís.: 89930
| Senzorická analýza - Metodologie - Pokyny pro přípravu vzorků, pro které není vhodné použít přímou senzorickou analýzu Sensory analysis - Methodology - Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible | Třídící znak: 560695 | Datum vydání: 01.02.2012 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|