ČSN 56 0613 Kat. čís.: 75138
| Metoda stanovení volné kyseliny octové a octanu sodného v dioctanu sodném (E 262) Method of analysis for determination of free acetic acid and sodium acetate in sodium diacetate (E 262) | Třídící znak: 560613 | Datum vydání: 01.03.2006 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0614 Kat. čís.: 75137
| Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství aldehydů v kyselině sorbové (E 200), sorbanu sodném, draselném a vápenatém (E 201, E 202, E 203) a v kyselině propionové (E 280) Method of the limit test for determination of aldehydes in sorbic acid (E 200), in sodium, potassium and calcium sorbates (E 201, E 202, E 203) and propionic acid (E 280) | Třídící znak: 560614 | Datum vydání: 01.03.2006 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0615 Kat. čís.: 75147
| Metoda stanovení peroxidového čísla lecithinů a látek nerozpustných v toluenu obsažených v lecithinech (E 322) Method of analysis for determination of the peroxide number and determination of toluene-insoluble matter in lecithins (E 322) | Třídící znak: 560615 | Datum vydání: 01.03.2006 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0616 Kat. čís.: 75146
| Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství redukujících látek v mléčnanu sodném, draselném a vápenatém (E 325, E 326, E 327) Method of the limit test for determination of reducing substances in sodium, potassium and calcium lactate (E 325, E 326, E 327) | Třídící znak: 560616 | Datum vydání: 01.03.2006 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0617 Kat. čís.: 75145
| Metoda stanovení těkavých kyselin a důkazu vyššího než mezního množství dusičnanů v kyselině orthofosforečné (E 338) Method of analysis for determination of volatile acids and method of limit test for nitrates in orthophosphoric acid (E 338) | Třídící znak: 560617 | Datum vydání: 01.03.2006 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0618 Kat. čís.: 75144
| Metoda stanovení látek nerozpustných ve vodě přítomných v orthofosforečnanu sodném, disodném a trisodném a v orthofosforečnanu draselném, didraselném a tridraselném (E 339(i), E 339(ii), E 339(iii), E340(i), E 340(ii), E 340 (iii)) Method of analysis for determination of water-insoluble substances present in mono-, di- and tri-sodium orthophosphates and mono-, di- and tri-potassium orthophosphates (E 339(i), E 339(ii), E 339(iii), E 340(i), E 340(ii), E 340(iii)) | Třídící znak: 560618 | Datum vydání: 01.03.2006 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN EN ISO 22117 Kat. čís.: 508871
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním Microbiology of the food chain - Specific requirements and guidance for proficiency testing by interlaboratory comparison | Třídící znak: 560624 | Datum vydání: 01.11.2019 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 19036 Kat. čís.: 509559
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení Microbiology of the food chain - Estimation of measurement uncertainty for quantitative determinations | Třídící znak: 560625 | Datum vydání: 01.05.2020 | | | | Cena: 658,9 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 18593 Kat. čís.: 507262
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů Microbiology of the food chain - Horizontal methods for surface sampling | Třídící znak: 560626 | Datum vydání: 01.05.2019 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 18787 Kat. čís.: 514580
| Potraviny - Stanovení aktivity vody Foodstuffs - Determination of water activity | Třídící znak: 560627 | Datum vydání: 01.04.2022 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 21871 Kat. čís.: 76629
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda pro stanovení nízkých počtů presumptivních Bacillus cereus - Technika MPN a metoda průkazu Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the determination of low numbers of presumptive Bacillus cereus - Most probable number technique and detection method | Třídící znak: 560628 | Datum vydání: 01.09.2006 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 14663 Kat. čís.: 76151
| Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC Foodstuffs - Determination of vitamin B6 (including its glycosilated forms) by HPLC | Třídící znak: 560629 | Datum vydání: 01.07.2006 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 20836 Kat. čís.: 514438
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů - Zkoušení teplotní výkonnosti termocyklérů Microbiology of the food chain - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of microorganisms - Thermal performance testing of thermal cyclers | Třídící znak: 560630 | Datum vydání: 01.06.2022 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 14546 Kat. čís.: 74389
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení celkového obsahu arsenu atomovou absorpční spektrometrií s generací hydridů (HGAAS) po suchém zpopelnění Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of total arsenic by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after dry ashing | Třídící znak: 560631 | Datum vydání: 01.11.2005 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 14627 Kat. čís.: 74430
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení celkového obsahu arsenu a selenu atomovou absorpční spektrometrií s generací hydridů (HGAAS) po tlakovém rozkladu Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of total arsenic and selenium by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after pressure digestion | Třídící znak: 560632 | Datum vydání: 01.11.2005 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 15111 Kat. čís.: 78766
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení jódu metodou ICP-MS (hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem) Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of iodine by ICP-MS (inductively coupled plasma mass spectrometry) | Třídící znak: 560633 | Datum vydání: 01.10.2007 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 56 0634 Kat. čís.: 88818
| Ryby a vodní živočichové - Terminologie Fishes and aquatic animals - Nomenclature | Třídící znak: 560634 | Datum vydání: 01.08.2011 | | | | Cena: 1032,9 Kč
| | | | |
Oprava : Opr.1 (Katalogové číslo: 96169) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.10.2014 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 20837 Kat. čís.: 76210
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Požadavky na přípravu vzorku ke kvalitativnímu průkazu Microbiology of food and animal feeding stuffs - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - Requirements for sample preparation for qualitative detection | Třídící znak: 560635 | Datum vydání: 01.10.2006 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 20838 Kat. čís.: 76209
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Požadavky k amplifikaci a průkazu pro kvalitativní metody Microbiology of food and animal feeding stuffs - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - Requirements for amplification and detection for qualitative methods | Třídící znak: 560636 | Datum vydání: 01.10.2006 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15086 Kat. čís.: 76265
| Potraviny - Stanovení isomaltu, laktitolu, maltitolu, mannitolu, sorbitolu a xylitolu v potravinách Foodstuffs - Determination of isomalt, lactitol, maltitol, mannitol, sorbitol and xylitol in foodstuffs | Třídící znak: 560637 | Datum vydání: 01.08.2006 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|