VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 20 z 29

Předchozí strana Další strana >>

ČSN 56 0613
Kat. čís.: 75138
Metoda stanovení volné kyseliny octové a octanu sodného v dioctanu sodném (E 262)
Method of analysis for determination of free acetic acid and sodium acetate in sodium diacetate (E 262)
Třídící znak: 560613Datum vydání: 01.03.2006  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0614
Kat. čís.: 75137
Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství aldehydů v kyselině sorbové (E 200), sorbanu sodném, draselném a vápenatém (E 201, E 202, E 203) a v kyselině propionové (E 280)
Method of the limit test for determination of aldehydes in sorbic acid (E 200), in sodium, potassium and calcium sorbates (E 201, E 202, E 203) and propionic acid (E 280)
Třídící znak: 560614Datum vydání: 01.03.2006  Náhled normy Cena: 77 Kč
  
ČSN 56 0615
Kat. čís.: 75147
Metoda stanovení peroxidového čísla lecithinů a látek nerozpustných v toluenu obsažených v lecithinech (E 322)
Method of analysis for determination of the peroxide number and determination of toluene-insoluble matter in lecithins (E 322)
Třídící znak: 560615Datum vydání: 01.03.2006  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0616
Kat. čís.: 75146
Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství redukujících látek v mléčnanu sodném, draselném a vápenatém (E 325, E 326, E 327)
Method of the limit test for determination of reducing substances in sodium, potassium and calcium lactate (E 325, E 326, E 327)
Třídící znak: 560616Datum vydání: 01.03.2006  Náhled normy Cena: 77 Kč
  
ČSN 56 0617
Kat. čís.: 75145
Metoda stanovení těkavých kyselin a důkazu vyššího než mezního množství dusičnanů v kyselině orthofosforečné (E 338)
Method of analysis for determination of volatile acids and method of limit test for nitrates in orthophosphoric acid (E 338)
Třídící znak: 560617Datum vydání: 01.03.2006  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0618
Kat. čís.: 75144
Metoda stanovení látek nerozpustných ve vodě přítomných v orthofosforečnanu sodném, disodném a trisodném a v orthofosforečnanu draselném, didraselném a tridraselném (E 339(i), E 339(ii), E 339(iii), E340(i), E 340(ii), E 340 (iii))
Method of analysis for determination of water-insoluble substances present in mono-, di- and tri-sodium orthophosphates and mono-, di- and tri-potassium orthophosphates (E 339(i), E 339(ii), E 339(iii), E 340(i), E 340(ii), E 340(iii))
Třídící znak: 560618Datum vydání: 01.03.2006  Náhled normy Cena: 77 Kč
  
ČSN EN ISO 22117
Kat. čís.: 508871
Mikrobiologie potravinového řetězce - Specifické požadavky a návod pro zkoušení způsobilosti mezilaboratorním porovnáváním
Microbiology of the food chain - Specific requirements and guidance for proficiency testing by interlaboratory comparison
Třídící znak: 560624Datum vydání: 01.11.2019  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 19036
Kat. čís.: 509559
Mikrobiologie potravinového řetězce - Odhad nejistoty měření při kvantitativním stanovení
Microbiology of the food chain - Estimation of measurement uncertainty for quantitative determinations
Třídící znak: 560625Datum vydání: 01.05.2020  Náhled normy Cena: 658,9 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 18593
Kat. čís.: 507262
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metody specifikující techniky vzorkování z povrchů
Microbiology of the food chain - Horizontal methods for surface sampling
Třídící znak: 560626Datum vydání: 01.05.2019  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 18787
Kat. čís.: 514580
Potraviny - Stanovení aktivity vody
Foodstuffs - Determination of water activity
Třídící znak: 560627Datum vydání: 01.04.2022  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 21871
Kat. čís.: 76629
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda pro stanovení nízkých počtů presumptivních Bacillus cereus - Technika MPN a metoda průkazu
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the determination of low numbers of presumptive Bacillus cereus - Most probable number technique and detection method
Třídící znak: 560628Datum vydání: 01.09.2006  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 14663
Kat. čís.: 76151
Potraviny - Stanovení vitamínu B6 (včetně jeho glykosilovaných forem) metodou HPLC
Foodstuffs - Determination of vitamin B6 (including its glycosilated forms) by HPLC
Třídící znak: 560629Datum vydání: 01.07.2006  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 20836
Kat. čís.: 514438
Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů - Zkoušení teplotní výkonnosti termocyklérů
Microbiology of the food chain - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of microorganisms - Thermal performance testing of thermal cyclers
Třídící znak: 560630Datum vydání: 01.06.2022  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 14546
Kat. čís.: 74389
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení celkového obsahu arsenu atomovou absorpční spektrometrií s generací hydridů (HGAAS) po suchém zpopelnění
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of total arsenic by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after dry ashing
Třídící znak: 560631Datum vydání: 01.11.2005    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 14627
Kat. čís.: 74430
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení celkového obsahu arsenu a selenu atomovou absorpční spektrometrií s generací hydridů (HGAAS) po tlakovém rozkladu
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of total arsenic and selenium by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after pressure digestion
Třídící znak: 560632Datum vydání: 01.11.2005    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 15111
Kat. čís.: 78766
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení jódu metodou ICP-MS (hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem)
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of iodine by ICP-MS (inductively coupled plasma mass spectrometry)
Třídící znak: 560633Datum vydání: 01.10.2007    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN 56 0634
Kat. čís.: 88818
Ryby a vodní živočichové - Terminologie
Fishes and aquatic animals - Nomenclature
Třídící znak: 560634Datum vydání: 01.08.2011  Náhled normy Cena: 1032,9 Kč
  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 96169)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.10.2014  
  
ČSN EN ISO 20837
Kat. čís.: 76210
Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Požadavky na přípravu vzorku ke kvalitativnímu průkazu
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - Requirements for sample preparation for qualitative detection
Třídící znak: 560635Datum vydání: 01.10.2006    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 20838
Kat. čís.: 76209
Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Požadavky k amplifikaci a průkazu pro kvalitativní metody
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - Requirements for amplification and detection for qualitative methods
Třídící znak: 560636Datum vydání: 01.10.2006    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 15086
Kat. čís.: 76265
Potraviny - Stanovení isomaltu, laktitolu, maltitolu, mannitolu, sorbitolu a xylitolu v potravinách
Foodstuffs - Determination of isomalt, lactitol, maltitol, mannitol, sorbitol and xylitol in foodstuffs
Třídící znak: 560637Datum vydání: 01.08.2006  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
První strana Předchozí strana  20 21 22 23 24 25 26 27 28 29  Další strana >>