VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 21 z 29

Předchozí strana Další strana >>

ČSN EN 15054
Kat. čís.: 76434
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení chlormequatu a mepiquatu - Metoda LC-MS
Non fatty foods - Determination of chlormequat and mepiquat - LC-MS method
Třídící znak: 560638Datum vydání: 01.10.2006    Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 15055
Kat. čís.: 76433
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení chlormequatu a mepiquatu - Metoda LC-MS/MS
Non fatty foods - Determination of chlormequat and mepiquat - LC-MS/MS method
Třídící znak: 560639Datum vydání: 01.10.2006    Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 22964
Kat. čís.: 510190
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Cronobacter
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection of Cronobacter spp.
Třídící znak: 560640Datum vydání: 01.05.2020  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 8870
Kat. čís.: 77626
Mléko a výrobky na bázi mléka - Průkaz termonukleázy produkované koagulázopozitivními stafylokoky
Milk and milk-based products - Detection of thermonuclease produced by coagulase-positive staphylococci
Třídící znak: 560641Datum vydání: 01.01.2007  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 20128
Kat. čís.: 77627
Mléčné výrobky - Stanovení počtu presumptivního Lactobacillus acidophilus na selektivní živné půdě - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 37 °C
Milk products - Enumeration of presumptive Lactobacillus acidophilus on a selective medium - Colony-count technique at 37 °C
Třídící znak: 560642Datum vydání: 01.01.2007  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 17792
Kat. čís.: 79389
Mléko, mléčné výrobky a mezofilní startovací kultury - Stanovení počtu bakterií mléčného kvašení fermentujících citráty - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 25 °C
Milk, milk products and mesophilic starter cultures - Enumeration of citrate-fermenting lactic acid bacteria - Colony-count technique at 25 °C
Třídící znak: 560643Datum vydání: 01.09.2007  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 13559
Kat. čís.: 79495
Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Butter, fermented milks and fresh cheese - Enumeration of contaminating microorganisms - Colony-count technique at 30 °C
Třídící znak: 560644Datum vydání: 01.09.2007  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN P ISO/TS 26844
Kat. čís.: 79494
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení reziduí antimikrobních látek - Zkumavková difuzní zkouška
Milk and milk products - Determination of antimicrobial residues - Tube diffusion test
Třídící znak: 560645Datum vydání: 01.09.2007  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 8553
Kat. čís.: 79814
Mléko - Stanovení počtu mikroorganismů - Plotnová technika očkování kličkou s inkubací při 30 °C
Milk - Enumeration of microorganisms - Plate-loop technique at 30 °C
Třídící znak: 560647Datum vydání: 01.11.2007  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN P ISO/TS 11059
Kat. čís.: 84722
Mléko a mléčné výrobky - Metoda stanovení počtu bakterií rodu Pseudomonas
Milk and milk products - Method for the enumeration of Pseudomonas spp.
Třídící znak: 560648Datum vydání: 01.12.2009  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 29981
Kat. čís.: 87020
Mléčné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bifidobakterií - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 37 °C
Milk products - Enumeration of presumptive bifidobacteria - Colony-count technique at 37 °C
Třídící znak: 560649Datum vydání: 01.11.2010  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 21527-1
Kat. čís.: 82562
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní - Část 1: Technika počítání kolonií u výrobků s aktivitou vody vyšší než 0,95
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95
Třídící znak: 560650Datum vydání: 01.01.2009  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 21527-2
Kat. čís.: 82563
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní - Část 2: Technika počítání kolonií u výrobků s aktivitou vody nižší než nebo rovnou 0,95
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95
Třídící znak: 560650Datum vydání: 01.01.2009  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 21872-1
Kat. čís.: 503513
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu potenciálně enteropatogenních bakterií rodu Vibrio - Část 1: Průkaz Vibrio parahaemolyticus a Vibrio cholerae
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of potentially enteropathogenic Vibrio spp. - Part 1: Detection of Vibrio parahaemolyticus and Vibrio cholerae
Třídící znak: 560651Datum vydání: 01.01.2018  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
Změna  : A1 (Katalogové číslo: 517424)Cena: 269,5 Kč
 
 Vydána: 01.09.2023  
  
ČSN P ISO/TS 21872-2
Kat. čís.: 512368
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií druhu Vibrio - Část 2: Stanovení celkového počtu a počtu potenciálně enteropatogenních bakterií Vibrio parahaemolyticus v mořských plodech pomocí hybridizace nukleové kyseliny
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 2: Enumeration of total and potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus in seafood using nucleic acid hybridization
Třídící znak: 560651Datum vydání: 01.05.2021  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: převzetí originálu  
ČSN EN ISO 15213-1
Kat. čís.: 518125
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 1: Stanovení počtu bakterií rodu Clostridium redukujících siřičitany technikou počítání kolonií
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Clostridium spp. - Part 1: Enumeration of sulfite-reducing Clostridium spp. by colony-count technique
Třídící znak: 560652Datum vydání: 01.10.2023  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 22118
Kat. čís.: 89246
Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Charakteristiky metody
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection and quantification of foodborne pathogens - Performance characteristics (ISO 22118:2011)
Třídící znak: 560653Datum vydání: 01.12.2011  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 22119
Kat. čís.: 89245
Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) v reálném čase k průkazu mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Všeobecné požadavky a definice
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Real-time polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - General requirements and definitions (ISO 22119:2011)
Třídící znak: 560654Datum vydání: 01.12.2011  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN P CEN/TS 15506
Kat. čís.: 78469
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu v ovoci a zelenině konzervované v plechovkách pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS)
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of tin in fruit and vegetables preserved in cans by flame atomic absorption spectrometry (AAS)
Třídící znak: 560660Datum vydání: 01.09.2007    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 15505
Kat. čís.: 81136
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of sodium and magnesium by flame atomic absorption spectrometry (AAS) after microwave digestion
Třídící znak: 560661Datum vydání: 01.09.2008    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
První strana Předchozí strana  21 22 23 24 25 26 27 28 29  Další strana >>