ČSN EN 15054 Kat. čís.: 76434
| Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení chlormequatu a mepiquatu - Metoda LC-MS Non fatty foods - Determination of chlormequat and mepiquat - LC-MS method | Třídící znak: 560638 | Datum vydání: 01.10.2006 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15055 Kat. čís.: 76433
| Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení chlormequatu a mepiquatu - Metoda LC-MS/MS Non fatty foods - Determination of chlormequat and mepiquat - LC-MS/MS method | Třídící znak: 560639 | Datum vydání: 01.10.2006 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 22964 Kat. čís.: 510190
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Cronobacter Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection of Cronobacter spp. | Třídící znak: 560640 | Datum vydání: 01.05.2020 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 8870 Kat. čís.: 77626
| Mléko a výrobky na bázi mléka - Průkaz termonukleázy produkované koagulázopozitivními stafylokoky Milk and milk-based products - Detection of thermonuclease produced by coagulase-positive staphylococci | Třídící znak: 560641 | Datum vydání: 01.01.2007 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 20128 Kat. čís.: 77627
| Mléčné výrobky - Stanovení počtu presumptivního Lactobacillus acidophilus na selektivní živné půdě - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 37 °C Milk products - Enumeration of presumptive Lactobacillus acidophilus on a selective medium - Colony-count technique at 37 °C | Třídící znak: 560642 | Datum vydání: 01.01.2007 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 17792 Kat. čís.: 79389
| Mléko, mléčné výrobky a mezofilní startovací kultury - Stanovení počtu bakterií mléčného kvašení fermentujících citráty - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 25 °C Milk, milk products and mesophilic starter cultures - Enumeration of citrate-fermenting lactic acid bacteria - Colony-count technique at 25 °C | Třídící znak: 560643 | Datum vydání: 01.09.2007 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 13559 Kat. čís.: 79495
| Máslo, kysaná mléka a čerstvé sýry - Stanovení počtu kontaminujících mikroorganismů - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C Butter, fermented milks and fresh cheese - Enumeration of contaminating microorganisms - Colony-count technique at 30 °C | Třídící znak: 560644 | Datum vydání: 01.09.2007 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN P ISO/TS 26844 Kat. čís.: 79494
| Mléko a mléčné výrobky - Stanovení reziduí antimikrobních látek - Zkumavková difuzní zkouška Milk and milk products - Determination of antimicrobial residues - Tube diffusion test | Třídící znak: 560645 | Datum vydání: 01.09.2007 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 8553 Kat. čís.: 79814
| Mléko - Stanovení počtu mikroorganismů - Plotnová technika očkování kličkou s inkubací při 30 °C Milk - Enumeration of microorganisms - Plate-loop technique at 30 °C | Třídící znak: 560647 | Datum vydání: 01.11.2007 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN P ISO/TS 11059 Kat. čís.: 84722
| Mléko a mléčné výrobky - Metoda stanovení počtu bakterií rodu Pseudomonas Milk and milk products - Method for the enumeration of Pseudomonas spp. | Třídící znak: 560648 | Datum vydání: 01.12.2009 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 29981 Kat. čís.: 87020
| Mléčné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bifidobakterií - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 37 °C Milk products - Enumeration of presumptive bifidobacteria - Colony-count technique at 37 °C | Třídící znak: 560649 | Datum vydání: 01.11.2010 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 21527-1 Kat. čís.: 82562
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní - Část 1: Technika počítání kolonií u výrobků s aktivitou vody vyšší než 0,95 Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 1: Colony count technique in products with water activity greater than 0,95 | Třídící znak: 560650 | Datum vydání: 01.01.2009 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 21527-2 Kat. čís.: 82563
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní - Část 2: Technika počítání kolonií u výrobků s aktivitou vody nižší než nebo rovnou 0,95 Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds - Part 2: Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95 | Třídící znak: 560650 | Datum vydání: 01.01.2009 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 21872-1 Kat. čís.: 503513
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu potenciálně enteropatogenních bakterií rodu Vibrio - Část 1: Průkaz Vibrio parahaemolyticus a Vibrio cholerae Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of potentially enteropathogenic Vibrio spp. - Part 1: Detection of Vibrio parahaemolyticus and Vibrio cholerae | Třídící znak: 560651 | Datum vydání: 01.01.2018 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 517424) | Cena: 269,5 Kč
| | | Vydána: 01.09.2023 | | | | | |
|
ČSN P ISO/TS 21872-2 Kat. čís.: 512368
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu bakterií druhu Vibrio - Část 2: Stanovení celkového počtu a počtu potenciálně enteropatogenních bakterií Vibrio parahaemolyticus v mořských plodech pomocí hybridizace nukleové kyseliny Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 2: Enumeration of total and potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus in seafood using nucleic acid hybridization | Třídící znak: 560651 | Datum vydání: 01.05.2021 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN EN ISO 15213-1 Kat. čís.: 518125
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Clostridium - Část 1: Stanovení počtu bakterií rodu Clostridium redukujících siřičitany technikou počítání kolonií Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Clostridium spp. - Part 1: Enumeration of sulfite-reducing Clostridium spp. by colony-count technique | Třídící znak: 560652 | Datum vydání: 01.10.2023 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 22118 Kat. čís.: 89246
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu a kvantifikaci mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Charakteristiky metody Microbiology of food and animal feeding stuffs - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection and quantification of foodborne pathogens - Performance characteristics (ISO 22118:2011) | Třídící znak: 560653 | Datum vydání: 01.12.2011 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 22119 Kat. čís.: 89245
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) v reálném čase k průkazu mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Všeobecné požadavky a definice Microbiology of food and animal feeding stuffs - Real-time polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - General requirements and definitions (ISO 22119:2011) | Třídící znak: 560654 | Datum vydání: 01.12.2011 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 15506 Kat. čís.: 78469
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu v ovoci a zelenině konzervované v plechovkách pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of tin in fruit and vegetables preserved in cans by flame atomic absorption spectrometry (AAS) | Třídící znak: 560660 | Datum vydání: 01.09.2007 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15505 Kat. čís.: 81136
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of sodium and magnesium by flame atomic absorption spectrometry (AAS) after microwave digestion | Třídící znak: 560661 | Datum vydání: 01.09.2008 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|