VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 17 z 29

Předchozí strana Další strana >>

ČSN EN 1138
Kat. čís.: 20132
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu) - NADH spektrofotometrická metoda
Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of L-malic acid (Lmalate) content. NADH spectrometric method
Třídící znak: 560409Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN 1139
Kat. čís.: 20133
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové - NADPH spektrofotometrická metoda
Fruit anf vegetable juices. Enzymatic determination of D-isocitric acid content. NADPH spectrometric method
Třídící znak: 560410Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN 1140
Kat. čís.: 20134
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu D-glukózy a D-fruktózy - NADPH spektrofotometrická metoda
Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of D-glucose and D-fructose content. NADPH spectrometric method
Třídící znak: 560411Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN 1141
Kat. čís.: 20135
Ovocné a zeleninové šťávy - Spektrometrické stanovení obsahu prolinu
Fruit and vegetable juices. Spectrometric determination of proline content
Třídící znak: 560412Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN 1142
Kat. čís.: 20136
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu síranů
Fruit and vegetable juices. Determination of the sulfate content density
Třídící znak: 560413Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN EN 12143
Kat. čís.: 50274
Ovocné a zeleninové šťávy - Odhad obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda
Fruit and vegetable juices - Estimation of soluble solids content - Refractometric method
Třídící znak: 560414Datum vydání: 01.01.1998    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN 12144
Kat. čís.: 50275
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení celkové alkality popela - Titrační metoda
Fruit and vegetable juices - Determination of total alkalinity of ash - Titrimetric method
Třídící znak: 560415Datum vydání: 01.12.1997    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN 12145
Kat. čís.: 50273
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení celkové sušiny - Vážková metoda ztráty hmotnosti sušením
Fruit and vegetable juices - Determination of total dry matter - Gravimetric method with weight loss on drying
Třídící znak: 560416Datum vydání: 01.12.1997    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN 12146
Kat. čís.: 50271
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymatické stanovení obsahu sacharózy - NADP spektrofotometrická metoda
Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of sucrose content - NADP spectrometric method
Třídící znak: 560417Datum vydání: 01.12.1997    Cena: 269,5 Kč
  
ČSN EN 12147
Kat. čís.: 26690
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení titrační kyselosti
Fruit and vegetable juices - Determination of titrable acidity
Třídící znak: 560418Datum vydání: 01.02.1998  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN 12148
Kat. čís.: 50270
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení hesperidinu a naringinu v citrusových šťávách - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Fruit and vegetable juices - Determination of hesperidin and naringin in citrus juices - Method using high performance liquid chromatography
Třídící znak: 560419Datum vydání: 01.12.1997    Cena: 269,5 Kč
  
ČSN EN 12630
Kat. čís.: 55558
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy - Metoda využívající HPLC
Fruit and vegetable juices - Determination of glucose, fructose, sorbitol and sucrose contents - Method using high performance liquid chromatography
Třídící znak: 560421Datum vydání: 01.08.1999    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 12631
Kat. čís.: 55559
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu D- a L- kyseliny mléčné (laktátu) - NAD spektrofotometrická metoda
Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D- and L-lactic acid (lactate) content - NAD spectrometric method
Třídící znak: 560422Datum vydání: 01.08.1999    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 12632
Kat. čís.: 55560
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu kyseliny octové (octanu) - NAD spektrofotometrická metoda
Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of acetic acid (acetate) content - NAD spectrometric method
Třídící znak: 560423Datum vydání: 01.08.1999    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 12133
Kat. čís.: 53832
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu chloridů - Metoda potenciometrické titrace
Fruit and vegetable juices - Determination of chloride content - Potentiometric titration method
Třídící znak: 560424Datum vydání: 01.10.1998    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 12134
Kat. čís.: 53833
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení odstředitelné dužniny
Fruit and vegetable juices - Determination of centrifugable pulp content
Třídící znak: 560425Datum vydání: 01.10.1998    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 12135
Kat. čís.: 53834
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu dusíkatých látek - Kjeldahlova metoda
Fruit and vegetable juices - Determination of nitrogen content - Kjeldahl method
Třídící znak: 560426Datum vydání: 01.10.1998    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 12136
Kat. čís.: 53835
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení celkového obsahu karotenoidů a obsahu jednotlivých frakcí karotenoidů
Fruit and vegetable juices - Determination of total carotenoid content and individual carotenoid fractions
Třídící znak: 560427Datum vydání: 01.10.1998    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 12137
Kat. čís.: 53836
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu kyseliny vinné v hroznové šťávě - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Fruit and vegetable juices - Determination of tartaric acid in grape juices - Method by high performance liquid chromatography
Třídící znak: 560428Datum vydání: 01.10.1998    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 12138
Kat. čís.: 53837
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymatické stanovení obsahu kyseliny D-jablečné - NAD spektrofotometrická metoda
Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D-malic acid content - NAD spectrometric method
Třídící znak: 560429Datum vydání: 01.10.1998    Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
První strana Předchozí strana  17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27  Další strana >>