VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 19 z 29

Předchozí strana Další strana >>

ČSN 56 0520-5
Kat. čís.: 17386
Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 5: Stanovení příměsí, nečistot a zrnitosti
Methods of pearl barley, rice, millet, buckwheat and pulse analysis
Třídící znak: 560520Datum vydání: 01.03.1995    Cena: 77 Kč
  
ČSN 56 0520-6
Kat. čís.: 17387
Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 6: Stanovení vody
Methods of pearl barley, rice, millet, buckwheat and pulse analysis
Třídící znak: 560520Datum vydání: 01.03.1995    Cena: 77 Kč
  
ČSN EN ISO 11746
Kat. čís.: 516553
Rýže - Stanovení biometrických charakteristik zrn
Rice - Determination of biometric characteristics of kernels
Třídící znak: 560530Datum vydání: 01.05.2023  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN 56 0576
Kat. čís.: 60031
Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu mléčného tuku
Chocolate and chocolate confectionery - Determination of milk fat
Třídící znak: 560576Datum vydání: 01.10.2000    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN 56 0577
Kat. čís.: 60029
Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu tukuprosté mléčné sušiny
Chocolate and chocolate confectionery - Determination of fat-free milk solids
Třídící znak: 560577Datum vydání: 01.10.2000    Cena: 144,1 Kč
  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 85886)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.05.2010  
  
ČSN 56 0578
Kat. čís.: 503261
Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu tukuprosté kakaové sušiny
Chocolate and chocolate confectionery - Determination of fat-free cocoa solids
Třídící znak: 560578Datum vydání: 01.09.2017  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN ISO 34101-1
Kat. čís.: 510954
Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 1: Požadavky na systémy managementu udržitelnosti
Sustainable and traceable cocoa - Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems
Třídící znak: 560579Datum vydání: 01.12.2020  Náhled normy Cena: 658,9 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 34101-2
Kat. čís.: 510947
Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 2: Výkonnostní požadavky (související s ekonomickými, sociálními a environmentálními aspekty)
Sustainable and traceable cocoa - Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)
Třídící znak: 560579Datum vydání: 01.12.2020  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 34101-3
Kat. čís.: 508415
Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 3: Požadavky na sledovatelnost
Sustainable and traceable cocoa - Part 3: Requirements for traceability
Třídící znak: 560579Datum vydání: 01.12.2019  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 34101-4
Kat. čís.: 508416
Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 4: Požadavky na certifikační schémata
Sustainable and traceable cocoa - Part 4: Requirements for certification schemes
Třídící znak: 560579Datum vydání: 01.12.2019  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 16618
Kat. čís.: 98378
Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS)
Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Třídící znak: 560601Datum vydání: 01.12.2015  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN 56 0604
Kat. čís.: 75135
Stanovení obsahu kyseliny erukové v olejích a tucích určených k lidské spotřebě
Method of analysis for determination the erucic acid content to be used for human consumption
Třídící znak: 560604Datum vydání: 01.02.2006  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN P CEN/TS 16621
Kat. čís.: 97496
Analýza potravin - Stanovení benzo[a]pyrenu, benzo[a]antracenu, chrysenu a benzo[b]fluorantenu v potravinách metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí (HPLC-FD)
Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by high performance liquid chromatography with fluorescence detection (HPLC-FD)
Třídící znak: 560605Datum vydání: 01.08.2015  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 16619
Kat. čís.: 98379
Analýza potravin - Stanovení benzo[a]pyrenu, benzo[a]anthracenu, chrysenu a benzo[b]fluoranthenu plynovou chromatografií s hmotnostní spektrometrií (GC-MS)
Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS)
Třídící znak: 560606Datum vydání: 01.12.2015  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN 56 0607
Kat. čís.: 75136
Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH
Methods of analysis for determination of purity of food aditives - General criteria on methods and determination of the pH
Třídící znak: 560607Datum vydání: 01.02.2006  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0608
Kat. čís.: 75154
Metoda stanovení látek extrahovatelných diethyletherem z potravinářských sulfonovaných organických barviv rozpustných ve vodě
Method of analysis for determination of substances extractable with diethyl ether from water-soluble sulphonated organic colouring matters used in foodstuffs
Třídící znak: 560608Datum vydání: 01.03.2006  Náhled normy Cena: 77 Kč
  
ČSN 56 0609
Kat. čís.: 75155
Metoda stanovení kyseliny mravenčí, mravenčanů a dalších oxidovatelných nečistot v kyselině octové (E 260), octanu draselném (E 261), dioctanu sodném (E 262) a octanu vápenatém (E 263)
Method of analysis for determination of formic acid, formates and other oxidizable impurities in acetic acid (E 260), potassium acetate (E 261), sodium diacetate (E 262) and calcium acetate (E 263)
Třídící znak: 560609Datum vydání: 01.03.2006  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0610
Kat. čís.: 75156
Metoda stanovení netěkavých látek v kyselině propionové (E 280)
Method of analysis for determination of non-volatile substances in propionic acid (E 280)
Třídící znak: 560610Datum vydání: 01.02.2006  Náhled normy Cena: 77 Kč
  
ČSN 56 0611
Kat. čís.: 75140
Metody stanovení úbytku hmotnosti sušením dusitanu sodného (E 250)
Method of analysis for determination of the loss of mass on drying of sodium nitrite (E 250)
Třídící znak: 560611Datum vydání: 01.03.2006  Náhled normy Cena: 77 Kč
  
ČSN 56 0612
Kat. čís.: 75139
Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství kyseliny salicylové v ethyl-4-hydroxybenzoátu (E 214), ethyl-4-hydroxybenzoátu sodném (E 215), propyl-4-hydroxybenzoátu (E 216), propyl-4-hydroxybenzoátu sodném (E 217), methyl-4-hydroxybenzoátu (E 218) a methyl-4-hydroxybenzoátu sodném (E 219)
Method of the limit test for salicylic acid in ethyl p-hydroxybenzoate (E 214), ethyl p-hydroxybenzoate sodium salt (E 215), propyl p-hydroxybenzoate (E 216), propyl p-hydroxybenzoatesodium salt (E 217), methyl p-hydroxybenzoate (E 218) and methyl p-hydroxybenzoate sodium salt (E 219)
Třídící znak: 560612Datum vydání: 01.03.2006  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
První strana Předchozí strana  19 20 21 22 23 24 25 26 27 28  Další strana >>