ČSN 56 0520-5 Kat. čís.: 17386
| Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 5: Stanovení příměsí, nečistot a zrnitosti Methods of pearl barley, rice, millet, buckwheat and pulse analysis | Třídící znak: 560520 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0520-6 Kat. čís.: 17387
| Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 6: Stanovení vody Methods of pearl barley, rice, millet, buckwheat and pulse analysis | Třídící znak: 560520 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN EN ISO 11746 Kat. čís.: 516553
| Rýže - Stanovení biometrických charakteristik zrn Rice - Determination of biometric characteristics of kernels | Třídící znak: 560530 | Datum vydání: 01.05.2023 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 56 0576 Kat. čís.: 60031
| Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu mléčného tuku Chocolate and chocolate confectionery - Determination of milk fat | Třídící znak: 560576 | Datum vydání: 01.10.2000 | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0577 Kat. čís.: 60029
| Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu tukuprosté mléčné sušiny Chocolate and chocolate confectionery - Determination of fat-free milk solids | Třídící znak: 560577 | Datum vydání: 01.10.2000 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
Oprava : Opr.1 (Katalogové číslo: 85886) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.05.2010 | | | | | |
|
ČSN 56 0578 Kat. čís.: 503261
| Čokoláda a čokoládové cukrovinky - Stanovení obsahu tukuprosté kakaové sušiny Chocolate and chocolate confectionery - Determination of fat-free cocoa solids | Třídící znak: 560578 | Datum vydání: 01.09.2017 | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN EN ISO 34101-1 Kat. čís.: 510954
| Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 1: Požadavky na systémy managementu udržitelnosti Sustainable and traceable cocoa - Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems | Třídící znak: 560579 | Datum vydání: 01.12.2020 | | | | Cena: 658,9 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 34101-2 Kat. čís.: 510947
| Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 2: Výkonnostní požadavky (související s ekonomickými, sociálními a environmentálními aspekty) Sustainable and traceable cocoa - Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects) | Třídící znak: 560579 | Datum vydání: 01.12.2020 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 34101-3 Kat. čís.: 508415
| Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 3: Požadavky na sledovatelnost Sustainable and traceable cocoa - Part 3: Requirements for traceability | Třídící znak: 560579 | Datum vydání: 01.12.2019 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 34101-4 Kat. čís.: 508416
| Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 4: Požadavky na certifikační schémata Sustainable and traceable cocoa - Part 4: Requirements for certification schemes | Třídící znak: 560579 | Datum vydání: 01.12.2019 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 16618 Kat. čís.: 98378
| Analýza potravin - Stanovení akrylamidu v potravinách kapalinovou chromatografií s tandemovou hmotnostní spektrometrií (LC-ESI-MS-MS) Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS) | Třídící znak: 560601 | Datum vydání: 01.12.2015 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 56 0604 Kat. čís.: 75135
| Stanovení obsahu kyseliny erukové v olejích a tucích určených k lidské spotřebě Method of analysis for determination the erucic acid content to be used for human consumption | Třídící znak: 560604 | Datum vydání: 01.02.2006 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN P CEN/TS 16621 Kat. čís.: 97496
| Analýza potravin - Stanovení benzo[a]pyrenu, benzo[a]antracenu, chrysenu a benzo[b]fluorantenu v potravinách metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí (HPLC-FD) Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by high performance liquid chromatography with fluorescence detection (HPLC-FD) | Třídící znak: 560605 | Datum vydání: 01.08.2015 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 16619 Kat. čís.: 98379
| Analýza potravin - Stanovení benzo[a]pyrenu, benzo[a]anthracenu, chrysenu a benzo[b]fluoranthenu plynovou chromatografií s hmotnostní spektrometrií (GC-MS) Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS) | Třídící znak: 560606 | Datum vydání: 01.12.2015 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 56 0607 Kat. čís.: 75136
| Metody stanovení čistoty potravinářských přídatných látek - Všeobecné požadavky a metoda stanovení pH Methods of analysis for determination of purity of food aditives - General criteria on methods and determination of the pH | Třídící znak: 560607 | Datum vydání: 01.02.2006 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0608 Kat. čís.: 75154
| Metoda stanovení látek extrahovatelných diethyletherem z potravinářských sulfonovaných organických barviv rozpustných ve vodě Method of analysis for determination of substances extractable with diethyl ether from water-soluble sulphonated organic colouring matters used in foodstuffs | Třídící znak: 560608 | Datum vydání: 01.03.2006 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0609 Kat. čís.: 75155
| Metoda stanovení kyseliny mravenčí, mravenčanů a dalších oxidovatelných nečistot v kyselině octové (E 260), octanu draselném (E 261), dioctanu sodném (E 262) a octanu vápenatém (E 263) Method of analysis for determination of formic acid, formates and other oxidizable impurities in acetic acid (E 260), potassium acetate (E 261), sodium diacetate (E 262) and calcium acetate (E 263) | Třídící znak: 560609 | Datum vydání: 01.03.2006 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0610 Kat. čís.: 75156
| Metoda stanovení netěkavých látek v kyselině propionové (E 280) Method of analysis for determination of non-volatile substances in propionic acid (E 280) | Třídící znak: 560610 | Datum vydání: 01.02.2006 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0611 Kat. čís.: 75140
| Metody stanovení úbytku hmotnosti sušením dusitanu sodného (E 250) Method of analysis for determination of the loss of mass on drying of sodium nitrite (E 250) | Třídící znak: 560611 | Datum vydání: 01.03.2006 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN 56 0612 Kat. čís.: 75139
| Metoda pro důkaz vyššího než mezního množství kyseliny salicylové v ethyl-4-hydroxybenzoátu (E 214), ethyl-4-hydroxybenzoátu sodném (E 215), propyl-4-hydroxybenzoátu (E 216), propyl-4-hydroxybenzoátu sodném (E 217), methyl-4-hydroxybenzoátu (E 218) a methyl-4-hydroxybenzoátu sodném (E 219) Method of the limit test for salicylic acid in ethyl p-hydroxybenzoate (E 214), ethyl p-hydroxybenzoate sodium salt (E 215), propyl p-hydroxybenzoate (E 216), propyl p-hydroxybenzoatesodium salt (E 217), methyl p-hydroxybenzoate (E 218) and methyl p-hydroxybenzoate sodium salt (E 219) | Třídící znak: 560612 | Datum vydání: 01.03.2006 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|