VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 16 z 29

Předchozí strana Další strana >>

ČSN 56 0290-4
Kat. čís.: 62013
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 4: Stanovení vody
Methods of testing for quick frozen products - Part 4: Determination of water
Třídící znak: 560290Datum vydání: 01.06.2001  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0290-5
Kat. čís.: 62014
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 5: Stanovení chloridu sodného
Methodos of testing for quick frozen products - Part 5: Determination of sodium chloride
Třídící znak: 560290Datum vydání: 01.06.2001  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0290-6
Kat. čís.: 62015
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 6: Stanovení tuku
Methodos of testing for quick frozen products - Part 6: Determination of fat
Třídící znak: 560290Datum vydání: 01.06.2001  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0290-7
Kat. čís.: 99883
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 7: Měření teplot
Test methods for quick frozen products - Part 7: Temperature measurement
Třídící znak: 560290Datum vydání: 01.05.2016  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN ISO 2173
Kat. čís.: 95085
Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda
Fruit and vegetable products - Determination of soluble solids - Refractometric method
Třídící znak: 560292Datum vydání: 01.04.2014  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 763
Kat. čís.: 95090
Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení popela nerozpustného v kyselině chlorovodíkové
Fruit and vegetable products - Determination of ash insoluble in hydrochloric acid
Třídící znak: 560293Datum vydání: 01.04.2014  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 750
Kat. čís.: 95084
Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení titrační kyselosti
Fruit and vegetable products - Determination of titratable acidity
Třídící znak: 560294Datum vydání: 01.04.2014  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 6557/2
Kat. čís.: 19587
Ovoce, zelenina a výrobky z nich - Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody
Fruits, vegetables and derived products. Determination of ascorbic acid content. Part 2: Routine methods
Třídící znak: 560296Datum vydání: 01.05.1996    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN ISO 5523
Kat. čís.: 18853
Tekuté ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení obsahu oxidu siřičitého (Běžná metoda)
Liquid fruit and vegetable products. Determination of sulphur dioxide content
Třídící znak: 560297Datum vydání: 01.02.1996    Cena: 144,1 Kč
  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 41021)Cena bude stanovena
 
 Vydána: 01.07.1996  
  
ČSN 56 0303
Kat. čís.: 21195
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny
Testing method of quick frozen products - Standard procedure for thawing of quick frozen fruits and vegetables
Třídící znak: 560303Datum vydání: 01.04.1997    Cena: 77 Kč
  
ČSN 56 0304
Kat. čís.: 21194
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro vaření zmrazené zeleniny
Testing method of quick frozen products - Standard procedure for cooking of quick frozen vegetables
Třídící znak: 560304Datum vydání: 01.04.1997    Cena: 77 Kč
  
ČSN 56 0305
Kat. čís.: 21193
Metody zkoušení zmrazených výrobků - Stanovení čisté hmotnosti zmrazeného ovoce a zeleniny
Testing method of quick frozen products - Determination of net weight of quick frozen fruits and vegetables
Třídící znak: 560305Datum vydání: 01.04.1997    Cena: 39,6 Kč
  
ČSN EN 13196
Kat. čís.: 61828
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení celkového oxidu siřičitého destilační metodou
Fruit and vegetable juices - Determination of total sulfur dioxide by distillation
Třídící znak: 560401Datum vydání: 01.05.2001  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 1131
Kat. čís.: 20125
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení relativní hustoty
Fruit and vegetable juices. Determination of the relative density
Třídící znak: 560402Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN EN 1132
Kat. čís.: 20126
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení hodnoty pH
Fruit and vegetable juices. Determination of the pH-value
Třídící znak: 560403Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN EN 1133
Kat. čís.: 20127
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení formolového čísla
Fruit and vegetable juices. Determination of the formol number
Třídící znak: 560404Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN EN 1134
Kat. čís.: 20128
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku atomovou absorpční spektrometrií (AAS)
Fruit and vegetable juices. Determination of sodium, potassium, calcium and magnesium content by atomic absorption spectrometry (AAS)
Třídící znak: 560405Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN 1135
Kat. čís.: 20129
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení popela
Fruit and vegetable juices. Determination of ash
Třídící znak: 560406Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN EN 1136
Kat. čís.: 20130
Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu fosforu - Spektrofotometrická metoda
Fruit and vegetable juices. Determination of phosphorus content. Spectrometric method
Třídící znak: 560407Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN 1137
Kat. čís.: 20131
Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu) - NADH spektrofotometrická metoda
Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of citric acid (citrate) content. NADH cpectrometric method
Třídící znak: 560408Datum vydání: 01.10.1996    Cena: 214,5 Kč
  
První strana Předchozí strana  16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26  Další strana >>