ČSN 57 0111-12 Kat. čís.: 65429
| Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 12: Stanovení pH Testing methods for casein and caseinates - Determination of pH | Třídící znak: 570111 | Datum vydání: 01.09.2002 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 57 0111-2 Kat. čís.: 65424
| Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 2: Odběr vzorků k chemickým analýzám Testing methods for casein and caseinates - Methods of sampling of chemical analysis | Třídící znak: 570111 | Datum vydání: 01.09.2002 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 57 0111-3 Kat. čís.: 65425
| Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 3: Stanovení vlhkosti Testing methods for casein and caseinates - Determination of moisture | Třídící znak: 570111 | Datum vydání: 01.09.2002 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 57 0111-5 Kat. čís.: 65426
| Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 5: Stanovení obsahu bílkovin Testing methods for casein and caseinates - Determination of protein content | Třídící znak: 570111 | Datum vydání: 01.09.2002 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 57 0111-7 Kat. čís.: 65427
| Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 7: Stanovení obsahu popela Testing methods for casein and caseinates - Determination of ash | Třídící znak: 570111 | Datum vydání: 01.09.2002 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 57 0111-8 Kat. čís.: 65428
| Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 8: Stanovení titrační kyselosti Testing methods for casein and caseinates - Determination of titratable acidity | Třídící znak: 570111 | Datum vydání: 01.09.2002 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN ISO 18252 Kat. čís.: 77712
| Bezvodý mléčný tuk - Stanovení složení sterolů plynovou chromatografií (Rutinní metoda) Anhydrous milk fat - Determination of sterol composition by gas liquid chromatography (Routine method) | Třídící znak: 570113 | Datum vydání: 01.02.2007 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN 57 0146 Kat. čís.: 4539
| Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv Methods of test for fish, fish products and canned fish | Třídící znak: 570146 | Datum vydání: 01.10.1964 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14189) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.04.1972 | | | | | | Změna : b (Katalogové číslo: 14188) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.09.1982 | | | | | | Změna : Z3 (Katalogové číslo: 14190) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.08.1994 | | | | | |
|
ČSN 57 0146-3 Kat. čís.: 503722
| Metody zkoušení ryb, rybích výrobků a rybích konzerv - Část 3: Stanovení hmotnosti obsahu a hmotnostního podílu složek Test methods for fish, fish products and canned fish - Determination of net weight and weight part of ingredients | Třídící znak: 570146 | Datum vydání: 01.01.2018 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN ISO 1443 Kat. čís.: 16605
| Maso a masné výrobky. Stanovení celkového obsahu tuku Meat and meat products - Determination of total fat content | Třídící znak: 570147 | Datum vydání: 01.09.1994 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN ISO 2917 Kat. čís.: 99092
| Maso a masné výrobky - Měření pH - Referenční metoda Meat and meat products - Measurement of pH - Reference method | Třídící znak: 570166 | Datum vydání: 01.01.2016 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 936 Kat. čís.: 99091
| Maso a masné výrobky - Stanovení celkového popela Meat and meat products - Determination of total ash | Třídící znak: 570185 | Datum vydání: 01.01.2016 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN 57 0190 Kat. čís.: 6379
| Metody zkoušení včelího medu Testing methods for bee honey | Třídící znak: 570190 | Datum vydání: | | | | Cena: 393,8 Kč
 | | | | |
|
ČSN 57 0191 Kat. čís.: 516225
| Stanovení hydroxymethylfurfuralu v medu pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) Determination of hydroxymethylfurfural in honey by high-performance liquid chromatography (HPLC). | Třídící znak: 570191 | Datum vydání: 01.12.2022 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 57 0192 Kat. čís.: 516625
| Stanovení cukrů v medu pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) Determination of sugars in honey by high-performance liquid chromatography (HPLC) | Třídící znak: 570192 | Datum vydání: 01.02.2023 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN ISO 12081 Kat. čís.: 91799
| Mléko - Stanovení obsahu vápníku - Titrační metoda Milk - Determination of calcium content - Titrimetric method | Třídící znak: 570514 | Datum vydání: 01.12.2012 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 10932 Kat. čís.: 89929
| Mléko a mléčné výrobky - Stanovení minimální inhibiční koncentrace (MIC) antibiotik pro bifidobakterie a bakterie mléčného kvašení (LAB) s výjimkou enterokoků Milk and milk products - Determination of the minimal inhibitory concentration (MIC) of antibiotics applicable to bifidobacteria and non-enterococcal lactic acid bacteria (LAB) | Třídící znak: 570515 | Datum vydání: 01.02.2012 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 17678 Kat. čís.: 508417
| Mléko a mléčné výrobky - Stanovení čistoty mléčného tuku pomocí plynové chromatografie triglyceridů Milk and milk products - Determination of milk fat purity by gas chromatographic analysis of triglycerides | Třídící znak: 570516 | Datum vydání: 01.12.2019 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN ISO 19662 Kat. čís.: 518821
| Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda) Milk - Determination of fat content - Acido-butyrometric (Gerber method) | Třídící znak: 570517 | Datum vydání: 01.02.2024 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 14461-1 Kat. čís.: 84205
| Mléko a mléčné výrobky - Řízení kvality v mikrobiologických laboratořích - Část 1: Hodnocení výkonu analytika při technice počítání kolonií Milk and milk products - Quality control in microbiological laboratories - Part 1: Analyst performance assessment for colony counts | Třídící znak: 570518 | Datum vydání: 01.09.2009 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|