VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 153 produktů
Aktuální strana 7 z 8

Předchozí strana Další strana >>

ČSN 57 1300
Kat. čís.: 58403
Tavené sýry a tavené sýrové výrobky - Společná ustanovení
Processed cheese and processed cheese preparation - Common regulations
Třídící znak: 571300Datum vydání: 01.03.2000    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN P ISO/TS 2963
Kat. čís.: 79183
Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu kyseliny citronové - Enzymatická metoda
Cheese and processed cheese products - Determination of citric acid content - Enzymatic method
Třídící znak: 571301Datum vydání: 01.08.2007  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 12082
Kat. čís.: 79184
Tavené sýry a tavené sýrové výrobky - Výpočet obsahu přidaných citrátových emulgačních činidel a okyselujících/pH regulujících činidel, vyjádřených jako kyselina citronová
Processed cheese and processed cheese products - Calculation of the content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid
Třídící znak: 571302Datum vydání: 01.08.2007  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 7889
Kat. čís.: 69450
Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C
Yogurt - Enumeration of characteristic microorganisms - Colony-count technique at 37 °C
Třídící znak: 571420Datum vydání: 01.02.2004  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 9232
Kat. čís.: 69451
Jogurt - Identifikace charakteristických mikroorganismů - (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus a Streptococcus thermophilus)
Yogurt - Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus)
Třídící znak: 571421Datum vydání: 01.03.2004  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Změna  : Amd. 1 (Katalogové číslo: 518167)Cena: 144,1 Kč
 
 Vydána: 01.03.2024  
  
ČSN ISO 13580
Kat. čís.: 80034
Jogurt - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
Yogurt - Determination of total solids content (Reference method)
Třídící znak: 571422Datum vydání: 01.12.2007  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN P ISO/TS 11869
Kat. čís.: 91800
Kysaná mléka - Stanovení titrační kyselosti - Potenciometrická metoda
Fermented milks - Determination of titratable acidity - Potentiometric method
Třídící znak: 571423Datum vydání: 01.12.2012  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 27205
Kat. čís.: 87026
Fermentované mléčné výrobky - Bakteriální startovací kultury - Charakteristika
Fermented milk products - Bacterial starter cultures - Standard of identity
Třídící znak: 571424Datum vydání: 01.11.2010  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 3727-1
Kat. čís.: 68419
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 1: Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 1: Determination of moisture content (Reference method)
Třídící znak: 571603Datum vydání: 01.09.2003  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 3727-2
Kat. čís.: 68420
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 2: Stanovení obsahu tukuprosté sušiny (Referenční metoda)
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method)
Třídící znak: 571603Datum vydání: 01.09.2003  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 3727-3
Kat. čís.: 68421
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 3: Výpočet obsahu tuku
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 3: Calculation of fat content
Třídící znak: 571603Datum vydání: 01.09.2003  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 17189
Kat. čís.: 72904
Máslo, emulze jedlých olejů a roztíratelné tuky - Stanovení obsahu tuku (Referenční metoda)
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method)
Třídící znak: 571604Datum vydání: 01.04.2005  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 1738
Kat. čís.: 81800
Máslo - Stanovení obsahu soli
Butter - Determination of salt content
Třídící znak: 571605Datum vydání: 01.09.2008  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 82391)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.12.2008  
  
ČSN 57 2109
Kat. čís.: 26007
Slepičí vejce konzumní tříděná
Hen eggs for consumption
Třídící znak: 572109Datum vydání: 01.07.1997  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
Oprava  : N1 (Katalogové číslo: 51970)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.11.1997  
  
Oprava  : N2 (Katalogové číslo: 52717)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.03.1998  
  
Změna  : Z1 (Katalogové číslo: 52762)Cena: 39,6 Kč
 
 Vydána: 01.08.1998  
  
ČSN 57 2301
Kat. čís.: 29560
Vaječné výrobky. Vaječná hmota
Egg substances
Třídící znak: 572301Datum vydání: 01.11.1991    Cena: 269,5 Kč
  
ČSN 57 5001
Kat. čís.: 67772
Směrnice pro senzorické posuzování ryb a ostatních mořských živočichů v laboratořích
Guidelines for the sensory evaluation of fish and shellfiish in laboratories
Třídící znak: 575001Datum vydání: 01.08.2003  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 57 5013
Kat. čís.: 62159
Zmrazené bloky rybích filetů, drceného rybího masa a směsi filetů a drceného masa
Quick frozen blocks of fish fillet, minced fish flesh and mixtures of fillets and minced fish flesh
Třídící znak: 575013Datum vydání: 01.08.2001  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 57 5020
Kat. čís.: 519643
Hluboce zmrazené rybí filety
Quick Frozen Fish Fillets
Třídící znak: 575020Datum vydání: 01.07.2024  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
  
ČSN 57 5021
Kat. čís.: 65166
Zmrazené syrové olihně
Quick Frozen Raw Squid
Třídící znak: 575021Datum vydání: 01.08.2002  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 57 5023
Kat. čís.: 65161
Sušené žraločí ploutve
Dried Shark Fins
Třídící znak: 575023Datum vydání: 01.08.2002  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
Způsob převzetí: překlad  
První strana Předchozí strana  7 8  Další strana >>