VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 154 produktů
Aktuální strana 7 z 8

Předchozí strana Další strana >>

ČSN P ISO/TS 11869
Kat. čís.: 91800
Kysaná mléka - Stanovení titrační kyselosti - Potenciometrická metoda
Fermented milks - Determination of titratable acidity - Potentiometric method
Třídící znak: 571423Datum vydání: 01.12.2012  Náhled normy Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 27205
Kat. čís.: 87026
Fermentované mléčné výrobky - Bakteriální startovací kultury - Charakteristika
Fermented milk products - Bacterial starter cultures - Standard of identity
Třídící znak: 571424Datum vydání: 01.11.2010  Náhled normy Cena: 205 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 3727-1
Kat. čís.: 68419
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 1: Stanovení obsahu vody (Referenční metoda)
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 1: Determination of moisture content (Reference method)
Třídící znak: 571603Datum vydání: 01.09.2003  Náhled normy Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 3727-2
Kat. čís.: 68420
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 2: Stanovení obsahu tukuprosté sušiny (Referenční metoda)
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method)
Třídící znak: 571603Datum vydání: 01.09.2003  Náhled normy Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 3727-3
Kat. čís.: 68421
Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 3: Výpočet obsahu tuku
Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 3: Calculation of fat content
Třídící znak: 571603Datum vydání: 01.09.2003  Náhled normy Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 17189
Kat. čís.: 72904
Máslo, emulze jedlých olejů a roztíratelné tuky - Stanovení obsahu tuku (Referenční metoda)
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method)
Třídící znak: 571604Datum vydání: 01.04.2005  Náhled normy Cena: 205 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 1738
Kat. čís.: 81800
Máslo - Stanovení obsahu soli
Butter - Determination of salt content
Třídící znak: 571605Datum vydání: 01.09.2008  Náhled normy Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 82391)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.12.2008  
  
ČSN 57 2109
Kat. čís.: 26007
Slepičí vejce konzumní tříděná
Hen eggs for consumption
Třídící znak: 572109Datum vydání: 01.07.1997  Náhled normy Cena: 115 Kč
  
Oprava  : N1 (Katalogové číslo: 51970)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.11.1997  
  
Oprava  : N2 (Katalogové číslo: 52717)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.03.1998  
  
Změna  : Z1 (Katalogové číslo: 52762)Cena: 32 Kč
 
 Vydána: 01.08.1998  
  
ČSN 57 2301
Kat. čís.: 29560
Vaječné výrobky. Vaječná hmota
Egg substances
Třídící znak: 572301Datum vydání: 01.11.1991    Cena: 205 Kč
  
ČSN 57 5001
Kat. čís.: 67772
Směrnice pro senzorické posuzování ryb a ostatních mořských živočichů v laboratořích
Guidelines for the sensory evaluation of fish and shellfiish in laboratories
Třídící znak: 575001Datum vydání: 01.08.2003  Náhled normy Cena: 302 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 57 5011
Kat. čís.: 62162
Zmrazení humři
Quick frozen lobsters
Třídící znak: 575011Datum vydání: 01.08.2001  Náhled normy Cena: 115 Kč
  
ČSN 57 5012
Kat. čís.: 62161
Zmrazené rybí tyčinky (rybí prsty), rybí porce a rybí filety obalované ve strouhance nebo těstíčku
Quick frozen fish sticks (fish fingers) fish portions and fish fillets breader or in batter
Třídící znak: 575012Datum vydání: 01.08.2001  Náhled normy Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 57 5013
Kat. čís.: 62159
Zmrazené bloky rybích filetů, drceného rybího masa a směsi filetů a drceného masa
Quick frozen blocks of fish fillet, minced fish flesh and mixtures of fillets and minced fish flesh
Třídící znak: 575013Datum vydání: 01.08.2001  Náhled normy Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 57 5014
Kat. čís.: 62164
Krevety - konzerva
Canned shrimps or prawns
Třídící znak: 575014Datum vydání: 01.08.2001  Náhled normy Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 57 5015
Kat. čís.: 62165
Krabí maso - konzerva
Canned crab meat
Třídící znak: 575015Datum vydání: 01.08.2001  Náhled normy Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 57 5016
Kat. čís.: 62163
Tuňák a tunec - konzerva
Canned tuna and bonito
Třídící znak: 575016Datum vydání: 01.08.2001  Náhled normy Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 57 5017
Kat. čís.: 62160
Sardinky a výrobky typu sardinek - konzerva
Canned sardines and sardine type products
Třídící znak: 575017Datum vydání: 01.08.2001  Náhled normy Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 57 5018
Kat. čís.: 65163
Losos - konzerva
Canned Salmon
Třídící znak: 575018Datum vydání: 01.08.2002  Náhled normy Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 57 5019
Kat. čís.: 65164
Rybí konzervy
Canned Finfish
Třídící znak: 575019Datum vydání: 01.08.2002  Náhled normy Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 57 5020
Kat. čís.: 65165
Zmrazené rybí filety
Quick Frozen Fish Fillets
Třídící znak: 575020Datum vydání: 01.08.2002  Náhled normy Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
První strana Předchozí strana  7 8  Další strana >>