ČSN 57 1300 Kat. čís.: 58403
| Tavené sýry a tavené sýrové výrobky - Společná ustanovení Processed cheese and processed cheese preparation - Common regulations | Třídící znak: 571300 | Datum vydání: 01.03.2000 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN P ISO/TS 2963 Kat. čís.: 79183
| Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu kyseliny citronové - Enzymatická metoda Cheese and processed cheese products - Determination of citric acid content - Enzymatic method | Třídící znak: 571301 | Datum vydání: 01.08.2007 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 12082 Kat. čís.: 79184
| Tavené sýry a tavené sýrové výrobky - Výpočet obsahu přidaných citrátových emulgačních činidel a okyselujících/pH regulujících činidel, vyjádřených jako kyselina citronová Processed cheese and processed cheese products - Calculation of the content of added citrate emulsifying agents and acidifiers/pH-controlling agents, expressed as citric acid | Třídící znak: 571302 | Datum vydání: 01.08.2007 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 7889 Kat. čís.: 69450
| Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C Yogurt - Enumeration of characteristic microorganisms - Colony-count technique at 37 °C | Třídící znak: 571420 | Datum vydání: 01.02.2004 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 9232 Kat. čís.: 69451
| Jogurt - Identifikace charakteristických mikroorganismů - (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus a Streptococcus thermophilus) Yogurt - Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) | Třídící znak: 571421 | Datum vydání: 01.03.2004 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : Amd. 1 (Katalogové číslo: 518167) | Cena: 144,1 Kč
| | | Vydána: 01.03.2024 | | | | | |
|
ČSN ISO 13580 Kat. čís.: 80034
| Jogurt - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda) Yogurt - Determination of total solids content (Reference method) | Třídící znak: 571422 | Datum vydání: 01.12.2007 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN P ISO/TS 11869 Kat. čís.: 91800
| Kysaná mléka - Stanovení titrační kyselosti - Potenciometrická metoda Fermented milks - Determination of titratable acidity - Potentiometric method | Třídící znak: 571423 | Datum vydání: 01.12.2012 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 27205 Kat. čís.: 87026
| Fermentované mléčné výrobky - Bakteriální startovací kultury - Charakteristika Fermented milk products - Bacterial starter cultures - Standard of identity | Třídící znak: 571424 | Datum vydání: 01.11.2010 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 3727-1 Kat. čís.: 68419
| Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 1: Stanovení obsahu vody (Referenční metoda) Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 1: Determination of moisture content (Reference method) | Třídící znak: 571603 | Datum vydání: 01.09.2003 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 3727-2 Kat. čís.: 68420
| Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 2: Stanovení obsahu tukuprosté sušiny (Referenční metoda) Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method) | Třídící znak: 571603 | Datum vydání: 01.09.2003 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 3727-3 Kat. čís.: 68421
| Máslo - Stanovení obsahu vody, tukuprosté sušiny a tuku - Část 3: Výpočet obsahu tuku Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 3: Calculation of fat content | Třídící znak: 571603 | Datum vydání: 01.09.2003 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 17189 Kat. čís.: 72904
| Máslo, emulze jedlých olejů a roztíratelné tuky - Stanovení obsahu tuku (Referenční metoda) Butter, edible oil emulsions and spreadable fats - Determination of fat content (Reference method) | Třídící znak: 571604 | Datum vydání: 01.04.2005 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 1738 Kat. čís.: 81800
| Máslo - Stanovení obsahu soli Butter - Determination of salt content | Třídící znak: 571605 | Datum vydání: 01.09.2008 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
Oprava : Opr.1 (Katalogové číslo: 82391) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.12.2008 | | | | | |
|
ČSN 57 2109 Kat. čís.: 26007
| Slepičí vejce konzumní tříděná Hen eggs for consumption | Třídící znak: 572109 | Datum vydání: 01.07.1997 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
Oprava : N1 (Katalogové číslo: 51970) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.11.1997 | | | | | | Oprava : N2 (Katalogové číslo: 52717) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.03.1998 | | | | | | Změna : Z1 (Katalogové číslo: 52762) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.08.1998 | | | | | |
|
ČSN 57 2301 Kat. čís.: 29560
| Vaječné výrobky. Vaječná hmota Egg substances | Třídící znak: 572301 | Datum vydání: 01.11.1991 | | | | Cena: 269,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 57 5001 Kat. čís.: 67772
| Směrnice pro senzorické posuzování ryb a ostatních mořských živočichů v laboratořích Guidelines for the sensory evaluation of fish and shellfiish in laboratories | Třídící znak: 575001 | Datum vydání: 01.08.2003 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN 57 5013 Kat. čís.: 62159
| Zmrazené bloky rybích filetů, drceného rybího masa a směsi filetů a drceného masa Quick frozen blocks of fish fillet, minced fish flesh and mixtures of fillets and minced fish flesh | Třídící znak: 575013 | Datum vydání: 01.08.2001 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN 57 5020 Kat. čís.: 519643
| Hluboce zmrazené rybí filety Quick Frozen Fish Fillets | Třídící znak: 575020 | Datum vydání: 01.07.2024 | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 57 5021 Kat. čís.: 65166
| Zmrazené syrové olihně Quick Frozen Raw Squid | Třídící znak: 575021 | Datum vydání: 01.08.2002 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN 57 5023 Kat. čís.: 65161
| Sušené žraločí ploutve Dried Shark Fins | Třídící znak: 575023 | Datum vydání: 01.08.2002 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|