ČSN 57 6010 Kat. čís.: 29562
| Maso a masné výrobky. Termíny a definice Meat and meat products. Terminology and definitions | Třídící znak: 576010 | Datum vydání: | | | | Cena: 269,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 57 6011 Kat. čís.: 78581
| Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky Requirements for chosen heat treated meat products | Třídící znak: 576011 | Datum vydání: 01.06.2007 | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN ISO 1444 Kat. čís.: 50218
| Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu volného tuku Meat and meat products - Determination of free fat content | Třídící znak: 576020 | Datum vydání: 01.12.1997 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 57 6021 Kat. čís.: 55743
| Metody zkoušení výrobků z masa a sterilovaných pokrmů v konzervách - Stanovení obsahu vody (Referenční metoda) Examination of meat products and canned sterilized food - Determination of water content - (Reference method) | Třídící znak: 576021 | Datum vydání: 01.08.1999 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 1841-1 Kat. čís.: 55745
| Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 1: Volhardova metoda Meat and meat products - Determination of chloride content - Part 1: Volhard method | Třídící znak: 576022 | Datum vydání: 01.05.1999 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 1841-2 Kat. čís.: 55746
| Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 2: Potenciometrická metoda Meat and meat products - Determination of chloride content - Part 2: Potentiometric method | Třídící znak: 576022 | Datum vydání: 01.05.1999 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 937 Kat. čís.: 519277
| Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusíku - Referenční metoda Meat and meat products - Determination of nitrogen content - Reference method | Třídící znak: 576023 | Datum vydání: 01.05.2024 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN PN-A-82109 Kat. čís.: 94796
| Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu tuku, bílkovin a vody - Metoda transmisní spektrometrie v blízké infračervené oblasti (NIT) s použitím kalibrace na umělých neuronových sítích (ANN) Meat and meat products - Determination of fat, protein and moisture - Near-infrared transmission spectrometry (NIT) method using the artificial neural network (ANN) calibration model | Třídící znak: 576024 | Datum vydání: 01.02.2014 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 7158 Kat. čís.: 519384
| Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů - Metoda iontové chromatografie Meat and meat products - Determination of nitrite and nitrate content - Ion chromatography method | Třídící znak: 576025 | Datum vydání: 01.10.2024 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN ISO 5553 Kat. čís.: 519383
| Maso a masné výrobky - Detekce kondenzovaných fosforečnanů Meat and meat products - Detection of condensed phosphates | Třídící znak: 576026 | Datum vydání: 01.10.2024 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN 57 6510 Kat. čís.: 66358
| Hovězí maso pro výsek Beef for retail purposes | Třídící znak: 576510 | Datum vydání: 01.02.2003 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 57 6540 Kat. čís.: 66357
| Vepřové maso pro výsek Pork for retail purposes | Třídící znak: 576540 | Datum vydání: 01.02.2003 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 57 6570 Kat. čís.: 66356
| Telecí maso pro výsek Calf for retail purposes | Třídící znak: 576570 | Datum vydání: 01.02.2003 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|