ČSN ISO 6091 Kat. čís.: 89274
| Sušené mléko - Stanovení titrační kyselosti (Referenční metoda) Dried milk - Determination of titratable acidity (Reference method) | Třídící znak: 570803 | Datum vydání: 01.10.2011 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 15322 Kat. čís.: 76978
| Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení jejich chování v horké kávě (Kávový test) Dried milk and dried milk products - Determination of their behaviour in hot coffee (Coffee test) | Třídící znak: 570829 | Datum vydání: 01.10.2006 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 1736 Kat. čís.: 84963
| Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda) Dried milk and dried milk products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) | Třídící znak: 570830 | Datum vydání: 01.02.2010 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 5765-1 Kat. čís.: 69307
| Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 1: Enzymatická metoda s využitím glukózové poloviny laktózy Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose | Třídící znak: 570831 | Datum vydání: 01.01.2004 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 5765-2 Kat. čís.: 69306
| Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 2: Enzymatická metoda s využitím galaktózové poloviny laktózy Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose | Třídící znak: 570831 | Datum vydání: 01.01.2004 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 5537 Kat. čís.: 518827
| Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda) Dried milk and dried milk products - Determination of moisture content (Reference method) | Třídící znak: 570832 | Datum vydání: 01.03.2024 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 8069 Kat. čís.: 79497
| Sušené mléko - Stanovení obsahu kyseliny mléčné a mléčnanů Dried milk - Determination of content of lactic acid and lactates | Třídící znak: 570833 | Datum vydání: 01.09.2007 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 8156 Kat. čís.: 82475
| Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení indexu nerozpustnosti Dried mlk and dried milk products - Determination of insolubility index | Třídící znak: 570835 | Datum vydání: 01.12.2008 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN P ISO/TS 27265 Kat. čís.: 89894
| Sušené mléko - Stanovení počtu zvlášť termorezistentních spór termofilních bakterií Dried milk - Enumeration of the specially thermoresistant spores of thermophilic bacteria | Třídící znak: 570850 | Datum vydání: 01.02.2012 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 5534 Kat. čís.: 71857
| Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda) Cheese and processed chesse - Determination of total solids content (Reference method) | Třídící znak: 571003 | Datum vydání: 01.01.2005 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 24223 Kat. čís.: 514441
| Sýr - Návod na přípravu vzorku pro fyzikální a chemické zkoušení Cheese - Guidance on sample preparation for physical and chemical testing | Třídící znak: 571005 | Datum vydání: 01.06.2022 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 5943 Kat. čís.: 78631
| Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu chloridů - Potenciometrická titrační metoda Cheese and processed cheese products - Determination of chloride content - Potentiometric titration method | Třídící znak: 571006 | Datum vydání: 01.06.2007 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 23319 Kat. čís.: 516246
| Sýry a tavené sýrové výrobky, kaseiny a kaseináty - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method | Třídící znak: 571007 | Datum vydání: 01.12.2022 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 3432 Kat. čís.: 86722
| Sýry - Stanovení obsahu tuku - Butyrometr pro Van Gulikovu metodu Cheese - Determination of fat content - Butyrometer for Van Gulik method | Třídící znak: 571008 | Datum vydání: 01.09.2010 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 3433 Kat. čís.: 86723
| Sýry - Stanovení obsahu tuku - Van Gulikova metoda Cheese - Determination of fat content - Van Gulik method | Třídící znak: 571009 | Datum vydání: 01.09.2010 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 9233-1 Kat. čís.: 505539
| Sýry, sýry s kůrou a tavené sýry - Stanovení obsahu natamycinu - Část 1: Metoda molekulární absorpční spektrometrie pro sýry s kůrou Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 1: Molecular absorption spectrometric method for cheese rind | Třídící znak: 571010 | Datum vydání: 01.11.2018 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 9233-2 Kat. čís.: 505540
| Sýry, sýry s kůrou a tavené sýry - Stanovení obsahu natamycinu - Část 2: Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie pro sýry, sýry s kůrou a tavené sýry Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese | Třídící znak: 571010 | Datum vydání: 01.11.2018 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 57 1121 Kat. čís.: 58459
| Tvaroh - Společná ustanovení Quarg - Common regulations | Třídící znak: 571121 | Datum vydání: 01.03.2000 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN ISO 1854 Kat. čís.: 82594
| Syrovátkový sýr - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda) Whey cheese - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1854:2008) | Třídící znak: 571176 | Datum vydání: 01.03.2009 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 57 1300 Kat. čís.: 58403
| Tavené sýry a tavené sýrové výrobky - Společná ustanovení Processed cheese and processed cheese preparation - Common regulations | Třídící znak: 571300 | Datum vydání: 01.03.2000 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|