VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 151 produktů
Aktuální strana 6 z 8

Předchozí strana Další strana >>

ČSN ISO 6091
Kat. čís.: 89274
Sušené mléko - Stanovení titrační kyselosti (Referenční metoda)
Dried milk - Determination of titratable acidity (Reference method)
Třídící znak: 570803Datum vydání: 01.10.2011  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 15322
Kat. čís.: 76978
Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení jejich chování v horké kávě (Kávový test)
Dried milk and dried milk products - Determination of their behaviour in hot coffee (Coffee test)
Třídící znak: 570829Datum vydání: 01.10.2006  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 1736
Kat. čís.: 84963
Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Dried milk and dried milk products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)
Třídící znak: 570830Datum vydání: 01.02.2010  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 5765-1
Kat. čís.: 69307
Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 1: Enzymatická metoda s využitím glukózové poloviny laktózy
Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose
Třídící znak: 570831Datum vydání: 01.01.2004  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 5765-2
Kat. čís.: 69306
Sušené mléko, sušené zmrzlinové směsi a tavené sýry - Stanovení obsahu laktózy - Část 2: Enzymatická metoda s využitím galaktózové poloviny laktózy
Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose
Třídící znak: 570831Datum vydání: 01.01.2004  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 5537
Kat. čís.: 518827
Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení obsahu vlhkosti (Referenční metoda)
Dried milk and dried milk products - Determination of moisture content (Reference method)
Třídící znak: 570832Datum vydání: 01.03.2024  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 8069
Kat. čís.: 79497
Sušené mléko - Stanovení obsahu kyseliny mléčné a mléčnanů
Dried milk - Determination of content of lactic acid and lactates
Třídící znak: 570833Datum vydání: 01.09.2007  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 8156
Kat. čís.: 82475
Sušené mléko a sušené mléčné výrobky - Stanovení indexu nerozpustnosti
Dried mlk and dried milk products - Determination of insolubility index
Třídící znak: 570835Datum vydání: 01.12.2008    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN P ISO/TS 27265
Kat. čís.: 89894
Sušené mléko - Stanovení počtu zvlášť termorezistentních spór termofilních bakterií
Dried milk - Enumeration of the specially thermoresistant spores of thermophilic bacteria
Třídící znak: 570850Datum vydání: 01.02.2012  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 5534
Kat. čís.: 71857
Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
Cheese and processed chesse - Determination of total solids content (Reference method)
Třídící znak: 571003Datum vydání: 01.01.2005  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 24223
Kat. čís.: 514441
Sýr - Návod na přípravu vzorku pro fyzikální a chemické zkoušení
Cheese - Guidance on sample preparation for physical and chemical testing
Třídící znak: 571005Datum vydání: 01.06.2022  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 5943
Kat. čís.: 78631
Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu chloridů - Potenciometrická titrační metoda
Cheese and processed cheese products - Determination of chloride content - Potentiometric titration method
Třídící znak: 571006Datum vydání: 01.06.2007  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 23319
Kat. čís.: 516246
Sýry a tavené sýrové výrobky, kaseiny a kaseináty - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda
Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method
Třídící znak: 571007Datum vydání: 01.12.2022  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 3432
Kat. čís.: 86722
Sýry - Stanovení obsahu tuku - Butyrometr pro Van Gulikovu metodu
Cheese - Determination of fat content - Butyrometer for Van Gulik method
Třídící znak: 571008Datum vydání: 01.09.2010  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 3433
Kat. čís.: 86723
Sýry - Stanovení obsahu tuku - Van Gulikova metoda
Cheese - Determination of fat content - Van Gulik method
Třídící znak: 571009Datum vydání: 01.09.2010  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 9233-1
Kat. čís.: 505539
Sýry, sýry s kůrou a tavené sýry - Stanovení obsahu natamycinu - Část 1: Metoda molekulární absorpční spektrometrie pro sýry s kůrou
Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 1: Molecular absorption spectrometric method for cheese rind
Třídící znak: 571010Datum vydání: 01.11.2018  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 9233-2
Kat. čís.: 505540
Sýry, sýry s kůrou a tavené sýry - Stanovení obsahu natamycinu - Část 2: Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie pro sýry, sýry s kůrou a tavené sýry
Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese
Třídící znak: 571010Datum vydání: 01.11.2018  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN 57 1121
Kat. čís.: 58459
Tvaroh - Společná ustanovení
Quarg - Common regulations
Třídící znak: 571121Datum vydání: 01.03.2000    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN EN ISO 1854
Kat. čís.: 82594
Syrovátkový sýr - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Whey cheese - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1854:2008)
Třídící znak: 571176Datum vydání: 01.03.2009  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN 57 1300
Kat. čís.: 58403
Tavené sýry a tavené sýrové výrobky - Společná ustanovení
Processed cheese and processed cheese preparation - Common regulations
Třídící znak: 571300Datum vydání: 01.03.2000    Cena: 144,1 Kč
  
První strana Předchozí strana  6 7 8  Další strana >>