VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 162 produktů
Aktuální strana 2 z 9

Předchozí strana Další strana >>

ČSN ISO 2825
Kat. čís.: 15960
Koření. Příprava mletého vzorku pro analýzy
Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis
Třídící znak: 580181Datum vydání: 01.03.1994    Cena: 62 Kč
  
Změna  : Z1 (Katalogové číslo: 85768)Cena: 32 Kč
 
 Vydána: 01.04.2010  
  
ČSN EN ISO 927
Kat. čís.: 85154
Koření a kořenící látky - Stanovení obsahu vlastních organických příměsí a cizích příměsí
Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content
Třídící znak: 580182Datum vydání: 01.03.2010  Náhled normy Cena: 205 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 92440)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.05.2013  
  
ČSN ISO 1208
Kat. čís.: 16065
Koření. Stanovení nečistot
Spices and condiments - Determination of filth
Třídící znak: 580183Datum vydání: 01.03.1994  Náhled normy Cena: 115 Kč
  
ČSN ISO 928
Kat. čís.: 99104
Koření a kořenící látky - Stanovení celkového popela
Spices and condiments - Determination of total ash
Třídící znak: 580184Datum vydání: 01.01.2016  Náhled normy Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 7540
Kat. čís.: 511372
Koření a kořenící látky - Mletá sladká a pálivá paprika (Capsicum annuum L. a Capsicum frutescens L.) - Specifikace
Spices and condiments - Ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.) - Specifications
Třídící znak: 580185Datum vydání: 01.02.2021  Náhled normy Cena: 205 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN ISO 930
Kat. čís.: 99103
Koření a kořenící látky - Stanovení popela nerozpustného v kyselině
Spices and condiments - Determination of acid-insoluble ash
Třídící znak: 580186Datum vydání: 01.01.2016  Náhled normy Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 939
Kat. čís.: 514571
Koření a kořenicí látky - Stanovení obsahu vlhkosti
Spices and condiments - Determination of moisture content
Třídící znak: 580187Datum vydání: 01.04.2022  Náhled normy Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 941
Kat. čís.: 17747
Koření. Stanovení extraktu rozpustného ve studené vodě
Spieces and condiments. Determination of cold water-soluble extract
Třídící znak: 580189Datum vydání: 01.08.1995    Cena: 62 Kč
  
ČSN ISO 1108
Kat. čís.: 17748
Koření. Stanovení netěkavého étherového extraktu
Spieces and condiments. Determination of non-volatile ether extract
Třídící znak: 580190Datum vydání: 01.08.1995    Cena: 62 Kč
  
ČSN ISO 3588
Kat. čís.: 17750
Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda)
Spieces and condiments. Determination of degree of fineness of grinding. Hand sieving method (Reference method)
Třídící znak: 580191Datum vydání: 01.08.1995    Cena: 62 Kč
  
ČSN ISO 5564
Kat. čís.: 17730
Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda
Black pepper and white pepper, whole or ground. Determination of piperine content. Spectrophotometric method
Třídící znak: 580192Datum vydání: 01.06.1995    Cena: 115 Kč
  
ČSN ISO 5566
Kat. čís.: 17754
Kurkuma. Stanovení barevné mohutnosti. Spektrofotometrická metoda
Turmeric. Determination of colouring power. Spectrophotometric method
Třídící znak: 580193Datum vydání: 01.08.1995    Cena: 62 Kč
  
ČSN EN ISO 7541
Kat. čís.: 511371
Koření a kořenící látky - Spektrofotometrické stanovení extrahovatelné barvy v paprice
Spices and condiments - Spectrophotometric determination of the extractable colour in paprika
Třídící znak: 580194Datum vydání: 01.02.2021  Náhled normy Cena: 205 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN ISO 7542
Kat. čís.: 17661
Paprika mletá (v prášku)(Capsicum annuum L.). Mikroskopické zkoušení
Ground (powdered) paprika (Capsicum annuum Linneaeus). Microscopical examination
Třídící znak: 580195Datum vydání: 01.07.1995    Cena: 171 Kč
  
ČSN EN ISO 6571
Kat. čís.: 84301
Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou)
Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method)
Třídící znak: 580196Datum vydání: 01.10.2009  Náhled normy Cena: 205 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Změna  : A1 (Katalogové číslo: 505427)Cena: 115 Kč
 
 Vydána: 01.07.2018  
  
ČSN ISO 7543-2
Kat. čís.: 20479
Chilli papriky a oleoresiny chilli paprik - Stanovení celkového obsahu capsaicinoidů - Část 2: Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Chillies and chilli oleoresins..Determination of total capsaicinoid content. Part 2: Method using high-performance liquid chromatography
Třídící znak: 580198Datum vydání: 01.01.1997  Náhled normy Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 11027
Kat. čís.: 20481
Pepř a oleoresiny pepře - Stanovení obsahu piperinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Pepper and pepper oleoresins. Determination of piperine content. Method using high-perfomance liquid chromatography
Třídící znak: 580199Datum vydání: 01.01.1997  Náhled normy Cena: 115 Kč
  
ČSN EN ISO 3493
Kat. čís.: 96688
Vanilka - Slovník
Vanilla - Vocabulary
Třídící znak: 580200Datum vydání: 01.02.2015  Náhled normy Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 5565-1
Kat. čís.: 64921
Vanilka pravá [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] - Část 1: Specifikace
Vanilla [Vanilla frangrans (Salisbury) Ames] - Část 1: Specification
Třídící znak: 580201Datum vydání: 01.06.2002  Náhled normy Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 58 0310
Kat. čís.: 58458
Mlékárenské máslo - Společná ustanovení
Dairy butter - Common regulations
Třídící znak: 580310Datum vydání: 01.03.2000    Cena: 115 Kč
  
První strana Předchozí strana  2 3 4 5 6 7 8 9  Další strana >>