ČSN EN ISO 18363-4 Kat. čís.: 514587
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení chlorpropandiolů vázaných na mastné kyseliny (MCPD) a glycidolu metodou GC/MS - Část 4: Metoda využívající rychlé alkalické transesterifikace a měření 2-MCPD, 3-MCPD a glycidolu metodou GC-MS/MS Animal and vegetable fats and oils - Determination of fatty-acid-bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS - Part 4: Method using fast alkaline transesterification and measurement for 2-MCPD, 3-MCPD and glycidol by GC-MS/MS | Třídící znak: 588725 | Datum vydání: 01.04.2022 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 8534 Kat. čís.: 502488
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu) Animal and vegetable fats and oils - Determination of water content - Karl Fischer method (pyridine free) | Třídící znak: 588727 | Datum vydání: 01.08.2017 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 22959 Kat. čís.: 84116
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků pomocí on-line donor-akceptor komplexní chromatografie a HPLC s fluorescenční detekcí Animal and vegetable fats and oils - Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons by on-line donor-acceptor complex chromatography and HPLC with fluorescence detection (ISO 22959:2009) | Třídící znak: 588728 | Datum vydání: 01.11.2009 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 11701 Kat. čís.: 85919
| Rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu fosfolipidů v lecitinech metodou HPLC s detektorem rozptylu světla Vegetable fats and oils - Determination of phospholipids content in lecithins by HPLC using a light-scattering detector | Třídící znak: 588729 | Datum vydání: 01.05.2010 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 11702 Kat. čís.: 502134
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Enzymatické stanovení celkového obsahu sterolů Animal and vegetable fats and oils - Enzymatic determination of total sterols content | Třídící znak: 588730 | Datum vydání: 01.04.2017 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 5555 Kat. čís.: 64416
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Odběr vzorků Animal and vegetable fats and oils - Sampling (ISO 5555:2001) | Třídící znak: 588752 | Datum vydání: 01.07.2002 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 96106) | Cena: 214,5 Kč
| | | Vydána: 01.12.2014 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 661 Kat. čís.: 87417
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Příprava zkušebního vzorku Animal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample | Třídící znak: 588753 | Datum vydání: 01.01.2011 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 6321 Kat. čís.: 513171
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení bodu tání v otevřené kapiláře - Bod tání posunem Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes - Slip point | Třídící znak: 588755 | Datum vydání: 01.12.2021 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 660 Kat. čís.: 512020
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení čísla kyselosti a kyselosti Animal and vegetable fats and oils - Determination of acid value and acidity | Třídící znak: 588756 | Datum vydání: 01.03.2021 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN P CEN ISO/TS 22115 Kat. čís.: 514579
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Relativní složení olejů a derivátů pomocí kapilární plynové chromatografie (metoda otisku prstu) Animal and vegetable fats and oils - Separation of lipid classes by capillary gas chromatography (fingerprint method) | Třídící znak: 588757 | Datum vydání: 01.04.2022 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 3961 Kat. čís.: 507008
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení jodového čísla Animal and vegetable fats and oils - Determination of iodine value | Třídící znak: 588761 | Datum vydání: 01.03.2019 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 6884 Kat. čís.: 512269
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení popela Animal and vegetable fats and oils - Determination of ash | Třídící znak: 588762 | Datum vydání: 01.04.2021 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 3960 Kat. čís.: 502487
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení peroxidového čísla - Jodometrické (vizuální) stanovení koncového bodu Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - Iodometric (visual) endpoint determination | Třídící znak: 588765 | Datum vydání: 01.08.2017 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 12966-1 Kat. čís.: 97811
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Plynová chromatografie methylesterů mastných kyselin - Část 1: Směrnice pro moderní plynovou chromatografii methylesterů mastných kyselin Animal and vegetable fats and oils - Gas chromatography of fatty acid methyl esters - Part 1: Guidelines on modern gas chromatography of fatty acid methyl esters | Třídící znak: 588767 | Datum vydání: 01.07.2015 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 12966-2 Kat. čís.: 503580
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Plynová chromatografie methylesterů mastných kyselin - Část 2: Příprava methylesterů mastných kyselin Animal and vegetable fats and oils - Gas chromatography of fatty acid methyl esters - Part 2: Preparation of methyl esters of fatty acids | Třídící znak: 588767 | Datum vydání: 01.11.2017 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 12966-3 Kat. čís.: 501640
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Plynová chromatografie methylesterů mastných kyselin - Část 3: Příprava methylesterů pomocí hydroxidu trimethylsulfonia (TMSH) Animal and vegetable fats and oils - Gas chromatography of fatty acid methyl esters - Part 3: Preparation of methyl esters using trimethylsulfonium hydroxide (TMSH) | Třídící znak: 588767 | Datum vydání: 01.02.2017 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 12966-4 Kat. čís.: 500739
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení methylesterů mastných kyselin plynovou chromatografií - Část 4: Metoda kapilární plynové chromatografie Animal and vegetable fats and oils - Gas chromatography of fatty acid methyl esters - Part 4: Determination by capillary gas chromatography | Třídící znak: 588767 | Datum vydání: 01.09.2016 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 8292-1 Kat. čís.: 86504
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu tuhého tuku metodou pulzní NMR - Část 1: Přímá metoda Animal and vegetable fats and oils - Determination of solid fat content by pulsed NMR - Part 1: Direct method (ISO 8292- 1:2008) | Třídící znak: 588768 | Datum vydání: 01.09.2010 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 8292-2 Kat. čís.: 86505
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu tuhého tuku metodou pulzní NMR - Část 2: Nepřímá metoda Animal and vegetable fats and oils - Determination of solid fat content by pulsed NMR - Part 2: Indirect method (ISO 8292- 2:2008) | Třídící znak: 588768 | Datum vydání: 01.09.2010 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 6886 Kat. čís.: 500414
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability (zrychlený oxidační test) Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test) | Třídící znak: 588774 | Datum vydání: 01.10.2016 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|