VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 162 produktů
Aktuální strana 4 z 9

Předchozí strana Další strana >>

ČSN ISO 11178
Kat. čís.: 50738
Badyán (Illicium verum Hook.f.) - Specifikace
Star anise (Illicium verum Hook.f.) - Specification
Třídící znak: 580521Datum vydání: 01.12.1997    Cena: 171 Kč
  
ČSN ISO 10620
Kat. čís.: 50585
Majoránka sušená (Origanum majorana L.) - Specifikace
Dried sweer marjoram (Origanum majorana L.) - Specification
Třídící znak: 580522Datum vydání: 01.12.1997    Cena: 115 Kč
  
ČSN EN ISO 6465
Kat. čís.: 84766
Koření - Kmín římský (Cuminum cyminum L.) - Specifikace
Spices - Cumin (Cuminum cyminum L.) - Specification
Třídící znak: 580524Datum vydání: 01.12.2009  Náhled normy Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 11165
Kat. čís.: 53233
Šalvěj sušená (Salvia officinalis L.) - Specifikace
Dried sage (Salvia officinalis L.) - Specification
Třídící znak: 580526Datum vydání: 01.08.1998    Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 6754
Kat. čís.: 53175
Tymián sušený (Thymus vulgaris L.) - Specifikace
Dried thyme (Thymus vulgaris L.) - Specification
Třídící znak: 580527Datum vydání: 01.08.1998    Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 11163
Kat. čís.: 53231
Bazalka sušená (Ocimum basilicum L.) - Specifikace
Dried sweet basil (Ocimum basilicum L.) - Specification
Třídící znak: 580528Datum vydání: 01.08.1998    Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 11164
Kat. čís.: 53232
Rozmarýna sušená (Rosmarinus officinalis L.) - Specifikace
Dried rosemary (Rosmarinus officinalis L.) - Specification
Třídící znak: 580529Datum vydání: 01.08.1998    Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 2255
Kat. čís.: 53173
Koriandr (Coriandrum sativum L.) celý nebo mletý (práškový) - Specifikace
Coriander (Coriandrum sativum L.), whole or ground (powdered) - Specification
Třídící znak: 580530Datum vydání: 01.08.1998    Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 7386
Kat. čís.: 56154
Anýz (Pimpinella anisum Linnaeus) - Specifikace
Aniseed (Pimpinella anisum Linnaeus) - Specification
Třídící znak: 580531Datum vydání: 01.07.1999    Cena: 115 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 7927-1
Kat. čís.: 56155
Fenykl (semeno) celý nebo mletý (práškový) - Část 1: Fenykl (semeno) (Foeniculum vulgare P. Miller var. vulgare) - Specifikace
Fennel seed, whole or ground (powdered) - Part 1: Bitter fennel seed (Foeniculum vulgare P.Miller var.vulgare) - Specification
Třídící znak: 580533Datum vydání: 01.07.1999    Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 972
Kat. čís.: 56156
Kayenský pepř (chillies) celý nebo mletý (práškový) a paprika kořeninová pálivá celá nebo mletá (prášková) - Specifikace
Chillies and capsicums, whole or ground (powdered) - Specification
Třídící znak: 580534Datum vydání: 01.07.1999    Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 7928-1
Kat. čís.: 56369
Saturejka - Specifikace - Část 1: Saturejka horská (Satureja montana Linnaeus)
Savory - Specification - Part 1: Winter savory (Satureja montana Linnaeus)
Třídící znak: 580535Datum vydání: 01.08.1999    Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 7928-2
Kat. čís.: 56370
Saturejka - Specifikace - Část 2: Saturejka zahradní (Satureja hortensis Linnaeus)
Savory - Specification - Part 2: Summer savory (Satureja hortensis Linnaeus)
Třídící znak: 580535Datum vydání: 01.08.1999    Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 5560
Kat. čís.: 59732
Sušený česnek (Allium sativum L.) - Specifikace
Dehydrated garlic (Allium sativum L.) - Specification
Třídící znak: 580536Datum vydání: 01.09.2000    Cena: 171 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 58 0703-8
Kat. čís.: 55125
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 8: Stanovení amoniakového dusíku
Testing methods of dehydrated products and seasonings - Part 8: Determination of ammoniacal nitrogen
Třídící znak: 580703Datum vydání: 01.03.1999    Cena: 115 Kč
  
ČSN 58 0703-12
Kat. čís.: 55126
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 12: Stanovení kreatininu
Testing methods of dehydrated products and seasonings - Part 12: Determination of creatinine
Třídící znak: 580703Datum vydání: 01.03.1999    Cena: 115 Kč
  
ČSN 58 0703-1
Kat. čís.: 54254
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 1: Všeobecná ustanovení
Testing methods of dehydrated products and seasonings - Part 1: General constitutions
Třídící znak: 580703Datum vydání: 01.03.1999    Cena: 62 Kč
  
ČSN 58 0703-2
Kat. čís.: 54255
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 2: Odběr vzorků
Testing metods of dehydrated products and seasonings - Part 2: Sampling
Třídící znak: 580703Datum vydání: 01.03.1999    Cena: 115 Kč
  
ČSN 58 0703-4
Kat. čís.: 54256
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 4: Stanovení chloridu sodného
Testing methods of dehydrated produts and seasonings - Part 4: Determination of sodium chloride
Třídící znak: 580703Datum vydání: 01.03.1999    Cena: 115 Kč
  
ČSN 58 0703-5
Kat. čís.: 54257
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 5: Stanovení vody
Testing methods of dehydrated products and seasoning - Part 5: Determination of water
Třídící znak: 580703Datum vydání: 01.03.1999    Cena: 115 Kč
  
První strana Předchozí strana  4 5 6 7 8 9  Další strana >>