VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 163 produktů
Aktuální strana 5 z 9

Předchozí strana Další strana >>

ČSN 58 0703-3
Kat. čís.: 54302
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 3: Senzorické zkoušení
Testing methods of dehydrated products and seasonings - Part 3: Sensoric testing
Třídící znak: 580703Datum vydání: 01.03.1999    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 58 0703-4
Kat. čís.: 54256
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 4: Stanovení chloridu sodného
Testing methods of dehydrated produts and seasonings - Part 4: Determination of sodium chloride
Třídící znak: 580703Datum vydání: 01.03.1999    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 58 0703-5
Kat. čís.: 54257
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 5: Stanovení vody
Testing methods of dehydrated products and seasoning - Part 5: Determination of water
Třídící znak: 580703Datum vydání: 01.03.1999    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 58 0703-6
Kat. čís.: 54258
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 6: Stanovení tuku
Testing methods of dehydrated products and seasinings - Part 6: Determination of fat
Třídící znak: 580703Datum vydání: 01.03.1999    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 58 0703-7
Kat. čís.: 54303
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 7: Stanovení celkového dusíku
Testing methods of dehydrated products and seasonings - Part 7: Determinaton of total nitrogen
Třídící znak: 580703Datum vydání: 01.03.1999    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 58 0703-8
Kat. čís.: 55125
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 8: Stanovení amoniakového dusíku
Testing methods of dehydrated products and seasonings - Part 8: Determination of ammoniacal nitrogen
Třídící znak: 580703Datum vydání: 01.03.1999    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 58 0703-9
Kat. čís.: 54304
Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 9: Měření pH
Testing methods of dehydrated products and seasonings - Part 9: Measurement of pH
Třídící znak: 580703Datum vydání: 01.03.1999    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 58 1302
Kat. čís.: 6502
Metody zkoušení kávovin
Testing methods of coffee substitutes
Třídící znak: 581302Datum vydání:     Cena: 214,5 Kč
  
Změna  : a (Katalogové číslo: 14326)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.08.1966  
  
Změna  : b (Katalogové číslo: 14325)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.10.1979  
  
ČSN ISO 11294
Kat. čís.: 50418
Pražená mletá káva - Stanovení obsahu vlhkosti - Metoda stanovení ztráty hmotnosti při 103° C (Běžná metoda)
Roasted ground coffee - Determination of moisture content - Method by determination of loss in mass at 103 °C (Routine method)
Třídící znak: 581331Datum vydání: 01.02.1998  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 58 1361
Kat. čís.: 4615
Metody zkoušení hořčice
Methods of test for mustard
Třídící znak: 581361Datum vydání:     Cena: 269,5 Kč
  
ČSN 58 8719
Kat. čís.: 77402
Potraviny - Stanovení příměsí a nečistot v olejnatých semenech určených pro přímou spotřebu
Foodstuffs - Determination of content of admixtures and impurities in oilseeds for direct consumption
Třídící znak: 588719Datum vydání: 01.12.2006  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
Změna  : Z1 (Katalogové číslo: 84664)Cena: 39,6 Kč
 
 Vydána: 01.12.2009  
  
ČSN EN ISO 8294
Kat. čís.: 56903
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu mědi, železa a niklu - Metoda elektrotermické atomové absorpční spektrometrie
Animal and vegetable fats and oils - Determination of copper, iron and nickel contents - Graphite furnace atomic absorption method (ISO 8294:1994)
Třídící znak: 588720Datum vydání: 01.01.2000    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 12193
Kat. čís.: 70275
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení olova přímou atomovou absorpční spektrometrií v grafitové pícce
Animal and vegetable fats and oils - Determination of lead by direct graphite furnace atomic absorption spectroscopy
Třídící znak: 588721Datum vydání: 01.08.2004    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 15788-1
Kat. čís.: 63223
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení stigmastadienů v rostlinných tucích - Část 1: Metoda kapilární plynové chromatografie (Referenční metoda)
Animal and vegetable fats and oils - Determination of stigmastadienes in vegetable oils - Part 1: Method using capillary-column gas chromatography (Reference method) (ISO 15788-1:1999)
Třídící znak: 588722Datum vydání: 01.02.2002    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 15788-2
Kat. čís.: 72427
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení stigmastadienů v rostlinných tucích - Část 2: Metoda HPLC
Animal and vegetable fats and oils - Determination of stigmastadienes in vegetable oils - Part 2: Method using highperformance liquid chromatography (HPLC)
Třídící znak: 588722Datum vydání: 01.05.2005    Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 9936
Kat. čís.: 502800
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu tokoferolu a tokotrienolu metodou HPLC
Animal and vegetable fats and oils - Determination of tocopherol and tocotrienol contents by high-performance liquid chromatography
Třídící znak: 588723Datum vydání: 01.07.2017  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 15753
Kat. čís.: 502582
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků
Animal and vegetable fats and oils - Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons
Třídící znak: 588724Datum vydání: 01.06.2017  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 18363-1
Kat. čís.: 514442
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení chlorpropandiolů vázaných na mastné kyseliny (MCPD) a glycidolu metodou GC/MS - Část 1: Metoda využívající rychlé alkalické transesterifikace a měření 3-MCPD a diferenční měření glycidolu
Animal and vegetable fats and oils - Determination of fattyacid- bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS - Part 1: Method using fast alkaline transesterification and measurement for 3-MCPD and differential measurement for glycidol
Třídící znak: 588725Datum vydání: 01.06.2022  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 18363-2
Kat. čís.: 506649
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení chlorpropandiolů vázaných na mastné kyseliny (MCPD) a glycidolu metodou GC/MS - Část 2: Metoda využívající pomalé alkalické transesterifikace a měření 2-MCPD, 3-MCPD a glycidolu
Animal and vegetable fats and oils - Determination of fattyacid- bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS - Part 2: Method using slow alkaline transesterification and measurement for 2-MCPD, 3-MCPD and glycidol
Třídící znak: 588725Datum vydání: 01.04.2019  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 18363-3
Kat. čís.: 514443
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení chlorpropandiolů vázaných na mastné kyseliny (MCPD) a glycidolu metodou GC/MS - Část 3: Metoda využívající kyselé transesterifikace a měření 2-MCPD, 3-MCPD a glycidolu
Animal and vegetable fats and oils - Determination of fattyacid- bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS - Part 3: Method using acid transesterification and measurement for 2-MCPD, 3-MCPD and glycidol
Třídící znak: 588725Datum vydání: 01.06.2022  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
První strana Předchozí strana  5 6 7 8 9  Další strana >>