VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 5 z 29

Předchozí strana Další strana >>

ČSN 56 0065
Kat. čís.: 29400
Metody mineralizace vzorků před stanovením obsahu težkých kovů v poživatinách
Methods of sample mineralization before the determination of heavy metals content in the foodstuffs
Třídící znak: 560065Datum vydání:     Cena: 214,5 Kč
  
ČSN EN 13804
Kat. čís.: 93054
Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky
Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - General considerations and specific requirements
Třídící znak: 560066Datum vydání: 01.08.2013  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 13805
Kat. čís.: 97175
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Tlakový rozklad
Foodstuffs - Determination of trace elements - Pressure digestion
Třídící znak: 560067Datum vydání: 01.04.2015  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 13806
Kat. čís.: 66364
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení rtuti pomocí atomové absorpční spektrometrie metodou studených par (CVAAS) po tlakovém rozkladu
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of mercury by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion
Třídící znak: 560068Datum vydání: 01.02.2003  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 14123
Kat. čís.: 92089
Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a sumy aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v lískových oříšcích, arašídech, pistáciích, fících a práškové paprice - Metoda HPLC s postkolonovou derivatizací a s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1 and the sum of aflatoxins B1, B2, G1 and G2 in hazelnuts, peanuts, pistachios, figs and paprika powder - High performance liquid chromatographic method with post-column derivatisation and immunoaffinity column cleanup
Třídící znak: 560069Datum vydání: 01.01.2013  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 16995
Kat. čís.: 503381
Potraviny - Rostlinné oleje a potraviny na bázi rostlinných olejů - Stanovení nasycených uhlovodíků minerálního oleje (MOSH) a aromatických uhlovodíků minerálního oleje (MOAH) pomocí souběžné HPLC-GC-FID analýzy
Foodstuffs - Vegetable oils and foodstuff on basis of vegetable oils - Determination of mineral oil saturated hydrocarbons (MOSH) and mineral oil aromatic hydrocarbons (MOAH) with on-line HPLC-GC-FID analysis
Třídící znak: 560070Datum vydání: 01.12.2017  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 14152
Kat. čís.: 96679
Potraviny - Stanovení vitaminu B2 metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Foodstuffs - Determination of vitamin B2 by high performance liquid chromatography
Třídící znak: 560071Datum vydání: 01.01.2015  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 16801
Kat. čís.: 500422
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení methylrtuti v potravinách mořského původu metodou izotopového ředění pomocí GC-ICP-MS
Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - Determination of methylmercury in foodstuffs of marine origin by isotope dilution GC-ICP-MS
Třídící znak: 560072Datum vydání: 01.10.2016  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN 56 0072
Kat. čís.: 11686
STANOVENI OLOVA V POZIVATINACH
Třídící znak: 560072Datum vydání:     Cena: Cena bude stanovena
  
Změna  : A (Katalogové číslo: 39039)Cena bude stanovena
 
 Vydána: 01.03.1984  
  
Změna  : B (Katalogové číslo: 39038)Cena bude stanovena
 
 Vydána: 01.03.1988  
  
ČSN EN 17641
Kat. čís.: 516175
Potraviny - Multimetoda pro stanovení aflatoxinů, deoxynivalenolu, fumonisinů, ochratoxinu A, T-2 toxinu, HT-2 toxinu a zearalenonu pomocí LC-MS/MS
Foodstuffs - Multimethod for the determination of aflatoxins, deoxynivalenol, fumonisins, ochratoxin A, T-2 toxin, HT-2 toxin and zearalenone by LC-MS/MS
Třídící znak: 560073Datum vydání: 01.02.2023  Náhled normy Cena: 658,9 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 14083
Kat. čís.: 68596
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, chrómu a molybdenu atomovou absorpční spektrometrií v grafitové pícce (GFAAS) po tlakovém rozkladu
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of lead, cadminum, chromium and molybdenum by graphite furnace atomic absorption stectrography (GFAAS) after pressure digestion
Třídící znak: 560074Datum vydání: 01.10.2003  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 14084
Kat. čís.: 68597
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of lead, cadminum, zinc, copper and iron by atomic absorption stectrography (AAS) after microwave digestion
Třídící znak: 560075Datum vydání: 01.10.2003  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN P CEN/TS 17083
Kat. čís.: 503380
Potraviny - Stanovení akrylamidu v potravinách a kávě plynovou chromatografií s hmotnostně spektrometrickou detekcí (GC-MS)
Foodstuffs - Determination of acrylamide in food and coffee by gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS)
Třídící znak: 560076Datum vydání: 01.12.2017  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 14526
Kat. čís.: 502491
Potraviny - Stanovení toxinů ze skupiny saxitoxinu ve škeblích - Metoda HPLC s předkolonovou derivatizací založenou na oxidaci peroxidem nebo jodistanem
Foodstuffs - Determination of saxitoxin-group toxins in shellfish - HPLC method using pre-column derivatization with peroxide or periodate oxidation
Třídící znak: 560077Datum vydání: 01.08.2017  Náhled normy Cena: 701,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 16140-1
Kat. čís.: 501161
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 1: Slovník
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 1: Vocabulary
Třídící znak: 560078Datum vydání: 01.02.2017  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 16140-2
Kat. čís.: 501159
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 2: Protokol pro validaci alternativních (vlastních - autorských) metod ve srovnání s referenční metodou
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method
Třídící znak: 560078Datum vydání: 01.02.2017  Náhled normy Cena: 840,4 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 16140-3
Kat. čís.: 512399
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 3: Protokol pro vnitrolaboratorní ověření referenčních metod a validovaných alternativních metod
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory
Třídící znak: 560078Datum vydání: 01.08.2021  Náhled normy Cena: 1032,9 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 16140-4
Kat. čís.: 511092
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory
Třídící znak: 560078Datum vydání: 01.01.2021  Náhled normy Cena: 701,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 16140-5
Kat. čís.: 511093
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 5: Protokol pro faktoriální mezilaboratorní validaci nechráněných metod
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for nonproprietary methods
Třídící znak: 560078Datum vydání: 01.01.2021  Náhled normy Cena: 658,9 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 16140-6
Kat. čís.: 509731
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 6: Protokol pro validaci alternativních (chráněných) metod pro mikrobiologickou konfirmaci a typizačních postupů
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 6: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods for microbiological confirmation and typing procedures
Třídící znak: 560078Datum vydání: 01.06.2020  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
První strana Předchozí strana  5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  Další strana >>