VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 10 z 29

Předchozí strana Další strana >>

ČSN 56 0130-3
Kat. čís.: 18275
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 3: Stanovení vody
Methods of confectioner's products analysis. Part 3: Determination of moisture
Třídící znak: 560130Datum vydání: 01.09.1995    Cena: 144,1 Kč
  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 39911)Cena bude stanovena
 
 Vydána: 01.01.1996  
  
ČSN 56 0130-4
Kat. čís.: 18276
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Methods of confectioner's products analysis. Part 4: Determination of ash and its part insoluble in acid
Třídící znak: 560130Datum vydání: 01.09.1995    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0130-5
Kat. čís.: 18277
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 5: Stanovení cukrů
Methods of confectioner's prosucts analysis. Part 5: Determiantion of sugars
Třídící znak: 560130Datum vydání: 01.09.1995    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0130-6
Kat. čís.: 18278
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku
Methods of confectioner's products analysis. Part 6: Determination of fat
Třídící znak: 560130Datum vydání: 01.09.1995    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0130-7
Kat. čís.: 18279
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin
Methods of confectioner's products analysis. Part 7: Determination of titratable acids
Třídící znak: 560130Datum vydání: 01.09.1995    Cena: 77 Kč
  
ČSN EN 16858
Kat. čís.: 503377
Potraviny - Stanovení melaminu a kyseliny kyanurové v potravinách metodou kapalinové chromatografie a tandemové hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS)
Foodstuffs - Determination of melamine and cyanuric acid in foodstuffs by liquid chromatography and tandem mass spectrometry (LC-MS/MS)
Třídící znak: 560131Datum vydání: 01.12.2017  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 14569
Kat. čís.: 72102
Potraviny - Mikrobiologická metoda skríningu ozáření potravin založená na paralelně provedených testech LAL a GNB
Foodstuffs - Microbiological screening for irradiated food using LAL/GNB procedures
Třídící znak: 560132Datum vydání: 01.04.2005    Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN P CEN/TS 14537
Kat. čís.: 73101
Potraviny - Stanovení neohesperidinu-dihydrochalkonu metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Foodstuffs- Determination of neohesperidin-dihydrochalcon by high performance liquid chromatography (HPLC)
Třídící znak: 560133Datum vydání: 01.05.2005  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 21567
Kat. čís.: 73590
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Shigella spp.
Třídící znak: 560134Datum vydání: 01.07.2005  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 87884)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.04.2011  
  
ČSN EN ISO 18465
Kat. čís.: 503045
Mikrobiologie potravinového řetězce - Kvantitativní stanovení emetického toxinu (cereulid) pomocí LC-MS/MS
Microbiology of the food chain - Quantitative determination of emetic toxin (cereulide) using LC-MS/MS
Třídící znak: 560135Datum vydání: 01.08.2017  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 16923
Kat. čís.: 516551
Potraviny - Stanovení T-2 a HT-2 toxinu v obilovinách a výrobcích z obilovin pro kojence a malé děti metodou HPLC-MS/MS po SPE přečištění
Foodstuffs - Determination of T-2 toxin and HT-2 toxin in cereals and cereal products for infants and young children by SPE clean up and HPLC-MS/MS
Třídící znak: 560136Datum vydání: 01.05.2023  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 16924
Kat. čís.: 503376
Potraviny - Stanovení zearalenonu v jedlých rostlinných olejích metodou LC-FLD nebo LC-MS/MS
Foodstuffs - Determination of zearalenone in edible vegetable oils by LC-FLD or LC-MS/MS
Třídící znak: 560137Datum vydání: 01.11.2018  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN P CEN/TS 17329-1
Kat. čís.: 513170
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 1: Validace v jedné laboratoři
Foodstuffs - General guidelines for the validation of qualitative real-time PCR methods - Part 1: Singlelaboratory validation
Třídící znak: 560138Datum vydání: 01.12.2021  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN P CEN/TS 17329-2
Kat. čís.: 507880
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Foodstuffs - General guidelines for the validation of qualitative real-time PCR methods - Part 2: Collaborative study
Třídící znak: 560138Datum vydání: 01.10.2019  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 17280
Kat. čís.: 509276
Potraviny - Stanovení zearalenonu a trichothecenů včetně deoxynivalenolu (DON) a jeho acetylovaných derivátů (3-acetyl-DON a 15-acetyl-DON), nivalenolu (NIV) a T-2 a HT-2 toxinu v obilovinách a výrobcích z obilovin metodou LC-MS/MS
Foodstuffs - Determination of zearalenone and trichothecenes including deoxynivalenol and its acetylated derivatives (3-acetyl-deoxynivalenol and 15-acetyldeoxynivalenol), nivalenol T-2 toxin and HT-2 toxin in cereals and cereal products by LC-MS/MS
Třídící znak: 560139Datum vydání: 01.04.2020  Náhled normy Cena: 658,9 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN 56 0140
Kat. čís.: 4422
Metody zkoušení zmrzlin
Methods of test for ice creams
Třídící znak: 560140Datum vydání:     Cena: 393,8 Kč
  
Změna  : A (Katalogové číslo: 36697)Cena bude stanovena
 
 Vydána: 01.09.1985  
  
ČSN EN ISO 20976-1
Kat. čís.: 507881
Mikrobiologie potravinového řetězce - Požadavky a směrnice k provádění expozičních testů potravin a krmiv - Část 1: Expoziční testy pro studium růstového potenciálu, doby lag fáze a maximální rychlosti růstu
Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 1: Challenge tests to study growth potential, lag time and maximum growth rate
Třídící znak: 560141Datum vydání: 01.10.2019  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 20976-2
Kat. čís.: 516552
Mikrobiologie potravinového řetězce - Požadavky a směrnice k provádění expozičních testů potravin a krmiv - Část 2: Expoziční testy pro studium inaktivačního potenciálu a kinetických parametrů
Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 2: Challenge tests to study inactivation potential and kinetic parameters
Třídící znak: 560141Datum vydání: 01.05.2023  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 17266
Kat. čís.: 509558
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení organortuti v mořských produktech elementární analýzou rtuti
Foodstuffs - Determination elements and their chemical species - Determination of organomercury in seafood by elemental mercury analysis
Třídící znak: 560142Datum vydání: 01.05.2020  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 17251
Kat. čís.: 509973
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in pork meat and derived products by IAC clean-up and HPLC-FLD
Třídící znak: 560143Datum vydání: 01.07.2020  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
První strana Předchozí strana  10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Další strana >>