VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 11 z 29

Předchozí strana Další strana >>

ČSN EN 17252
Kat. čís.: 509974
Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS
Foodstuffs - Determination of phomopsin A in lupin seeds and lupin derived products by HPLC-MS/MS
Třídící znak: 560144Datum vydání: 01.07.2020  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN 56 0145
Kat. čís.: 29413
Vzorkování cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva
Sampling of confectionery products and durable pastry
Třídící znak: 560145Datum vydání: 01.04.1989    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0146
Kat. čís.: 4423
Metody zkoušení výrobků cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení
Třídící znak: 560146Datum vydání: 01.07.1965    Cena: 1261,7 Kč
  
Změna  : a (Katalogové číslo: 14007)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.11.1971  
  
Změna  : b (Katalogové číslo: 14004)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.04.1972  
  
Změna  : c (Katalogové číslo: 14008)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.04.1973  
  
Změna  : d (Katalogové číslo: 14005)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.03.1985  
  
Změna  : e (Katalogové číslo: 14006)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.06.1985  
  
Změna  : f (Katalogové číslo: 36618)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.04.1987  
  
Změna  : g (Katalogové číslo: 36619)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.10.1989  
  
ČSN 56 0146-1
Kat. čís.: 29414
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení
Třídící znak: 560146Datum vydání: 01.10.1989    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0146-3
Kat. čís.: 29415
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení vlhkosti
Methods of test for sweets and durable pastry. Determination of moisture content
Třídící znak: 560146Datum vydání: 01.03.1985    Cena: 214,5 Kč
  
ČSN 56 0146-4
Kat. čís.: 29416
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Methods of test for sweets and durable pastry. Determination of fat content
Třídící znak: 560146Datum vydání: 01.06.1985    Cena: 77 Kč
  
ČSN 56 0146-5
Kat. čís.: 29417
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů
Třídící znak: 560146Datum vydání: 01.10.1986    Cena: 393,8 Kč
  
ČSN 56 0146-6
Kat. čís.: 29418
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela
Methods of test for sweets and durable pastry. Determination of ash content
Třídící znak: 560146Datum vydání: 01.04.1987    Cena: 77 Kč
  
ČSN EN 17250
Kat. čís.: 509975
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in spices, liquorice, cocoa and cocoa products by IAC clean-up and HPLC-FLD
Třídící znak: 560147Datum vydání: 01.07.2020  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 17424
Kat. čís.: 511899
Potraviny - Stanovení aflatoxinů v koření s výjimkou papriky předčištěním na IAC a metodou HPLC-FLD s postkolonovou derivatizací
Foodstuffs - Determination of aflatoxins in spices other than paprika by IAC clean-up and HPLC-FLD with postcolumn derivatization
Třídící znak: 560148Datum vydání: 01.05.2021  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 17425
Kat. čís.: 512738
Potraviny - Stanovení námelových alkaloidů v obilovinách a výrobcích z obilovin předčištěním pomocí disperzní SPE a metodou LC-MS/MS
Foodstuffs - Determination of ergot alkaloids in cereals and cereal products by dSPE clean-up and HPLC-MS/MS
Třídící znak: 560149Datum vydání: 01.10.2021  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN 56 0160
Kat. čís.: 4424
Metody zkoušení cukrovarských výrobků
Methods for testing of sugar products
Třídící znak: 560160Datum vydání:     Cena: 434,5 Kč
  
Změna  : a (Katalogové číslo: 14009)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.09.1981  
  
Změna  : b (Katalogové číslo: 36620)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.03.1987  
  
Změna  : c (Katalogové číslo: 36621)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.08.1988  
  
Změna  : Z4 (Katalogové číslo: 14010)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.08.1994  
  
Změna  : Z5 (Katalogové číslo: 18384)Cena: 39,6 Kč
 
 Vydána: 01.10.1995  
  
Změna  : Z6 (Katalogové číslo: 75153)Cena: 39,6 Kč
 
 Vydána: 01.03.2006  
  
ČSN 56 0160-1
Kat. čís.: 32134
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 1: Vzorkování
Methods for testing of sugar products. Part 1: Sampling of sugar
Třídící znak: 560160Datum vydání: 01.05.1993  Náhled normy Cena: 77 Kč
  
ČSN 56 0160-10
Kat. čís.: 29425
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení ferropříměsí
Třídící znak: 560160Datum vydání: 01.06.1989    Cena: 77 Kč
  
ČSN 56 0160-11
Kat. čís.: 16910
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 11: Stanovení oxidu siřičitého
Methods for testing sugar products. Determination of sulphur dioxid
Třídící znak: 560160Datum vydání: 01.09.1994    Cena: 77 Kč
  
ČSN 56 0160-16
Kat. čís.: 18385
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 16: Stanovení nerozpustných látek
Methods for testing of sugar products. Determination of insoluble matter
Třídící znak: 560160Datum vydání: 01.11.1995    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0160-17
Kat. čís.: 75149
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda)
Methods for testing of sugar products - Determination of dry matter
Třídící znak: 560160Datum vydání: 01.03.2006  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
  
ČSN 56 0160-18
Kat. čís.: 75148
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 18: Stanovení glukózového ekvivalentu (Metoda podle Lanea a Eynona s konstantním titrem)
Methods for testing of sugar products - Determination of dextrose equivalent (Lane and Eynon constant)
Třídící znak: 560160Datum vydání: 01.03.2006  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0160-3
Kat. čís.: 61186
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Methods for testing of sugar products - Determination of dry matter
Třídící znak: 560160Datum vydání: 01.01.2001    Cena: 144,1 Kč
  
Změna  : Z1 (Katalogové číslo: 75152)Cena: 39,6 Kč
 
 Vydána: 01.03.2006  
  
ČSN 56 0160-4
Kat. čís.: 29421
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky
Testing methods for sugar products. Determination of pH by potentiometric method
Třídící znak: 560160Datum vydání:     Cena: 77 Kč
  
První strana Předchozí strana  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21  Další strana >>