VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 577 produktů
Aktuální strana 2 z 29

Předchozí strana Další strana >>

ČSN EN 12396-2
Kat. čís.: 54911
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí dithiokarbonátu a thiuram disulfidu - Část 2: Metoda plynové chromatografie
Non-fatty foods - Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues - Part 2: Gas chromatographic method
Třídící znak: 560017Datum vydání: 01.05.1999    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 12396-3
Kat. čís.: 63324
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí dithiokarbamátů a thiuramdisulfidů - Část 3: UV spektrometrická xanthogenátová metoda
Non-fatty foods - Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues - Part 3: UV spectrometric xanthogenate method
Třídící znak: 560017Datum vydání: 01.12.2001  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 12393-1
Kat. čís.: 94875
Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 1: Obecně
Foods of plant origin - Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS - Part 1: General considerations
Třídící znak: 560018Datum vydání: 01.05.2014  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 12393-2
Kat. čís.: 94876
Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 2: Metody extrakce a přečištění
Foods of plant origin - Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS - Part 2: Methods for extraction and clean-up
Třídící znak: 560018Datum vydání: 01.05.2014  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 12393-3
Kat. čís.: 94874
Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 3: Postupy stanovení a konfirmační zkoušky
Foods of plant origin - Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS - Part 3: Determination and confirmatory tests
Třídící znak: 560018Datum vydání: 01.05.2014  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 13191-1
Kat. čís.: 63322
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 1: Stanovení celkového obsahu bromidů jako anorganických bromidů
Non-fatty food - Determination of bromide residues - Part 1: Determination of total bromide as inorganic bromide
Třídící znak: 560019Datum vydání: 01.12.2001  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 13191-2
Kat. čís.: 63323
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 2: Stanovení anorganických bromidů
Non-fatty food - Determination of bromide residues - Part 2: Determination of inorganic bromide
Třídící znak: 560019Datum vydání: 01.12.2001  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 1871
Kat. čís.: 86704
Potraviny a krmiva - Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
Food and feed products - General guidelines for determination of nitrogen by the Kjeldahl method
Třídící znak: 560020Datum vydání: 01.09.2010  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 12014-1
Kat. čís.: 52838
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 1: Všeobecné požadavky
Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 1: General considerations
Třídící znak: 560021Datum vydání: 01.08.1998  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Změna  : A1 (Katalogové číslo: 59663)Cena: 77 Kč
 
 Vydána: 01.09.2000  
  
ČSN EN 12014-2
Kat. čís.: 505599
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 2: HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products
Třídící znak: 560021Datum vydání: 01.08.2018  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 12014-3
Kat. čís.: 73884
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 3: Spektrometrické stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa po enzymatické redukci dusičnanů na dusitany
Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 3: Spectrometric determination of nitrate and nitrite content of meat products after enzymatic reduction of nitrate to nitrite
Třídící znak: 560021Datum vydání: 01.12.2005    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 12014-4
Kat. čís.: 73883
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 4: IC metoda stanovení obsahu dusičnanů a dusitanů ve výrobcích z masa
Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 4: Ion-exchange chromatographic (IC) method for the determination of nitrate and nitrite content of meat products
Třídící znak: 560021Datum vydání: 01.12.2005    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 12014-5
Kat. čís.: 52840
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 5: Enzymatické stanovení obsahu dusičnanů v kojenecké a dětské výživě se zeleninou
Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 5: Enzymatic determination of nitrate content of vegetable-containing food for babies and infants
Třídící znak: 560021Datum vydání: 01.08.1998  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 57719)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.12.1999  
  
ČSN EN 12014-7
Kat. čís.: 55229
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 7: Metoda kontinuálního průtoku (CF) pro stanovení obsahu dusičnanů v zelenině a zeleninových výrobcích po redukci kadmiem
Foodstuffs - Determination of nitrate and/nitrite content - Part 7: Continuous Flow method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products after Cadmium reduction
Třídící znak: 560021Datum vydání: 01.04.1999    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN P CEN/TS 17303
Kat. čís.: 507878
Potraviny - DNA barcoding - druhová identifikace ryb a rybích výrobků pomocí genových segmentů mitochondriální cytochrom b a cytochrom c oxidázy
Foodstuffs - DNA barcoding of fish and fish products using defined mitochondrial cytochrome b and cytochrome c oxidase I gene segments
Třídící znak: 560022Datum vydání: 01.10.2019  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 17279
Kat. čís.: 509275
Potraviny - Multimetoda pro screening aflatoxinu B1, deoxynivalenolu, fumonisinu B1 a B2, ochratoxinu A, T-2 toxinu, HT-2 toxinu a zearalenonu v potravinách, s výjimkou potravin pro kojence a malé děti metodou LC-MS/MS
Foodstuffs - Multimethod for the screening of aflatoxin B1, deoxynivalenol, fumonisin B1 and B2, ochratoxin A, T-2 toxin, HT-2 toxin and zearalenone in foodstuffs, excluding foods for infants and young children, by LC-MS/MS
Třídící znak: 560023Datum vydání: 01.04.2020  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN 14352
Kat. čís.: 71899
Potraviny - Stanovení fumonisinů B1 a B2 v potravinách na bázi kukuřice - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Foodstuffs - Determination of fumonisin B1 and B2 in maize based foods - HPLC method with immunoaffinity column clean up
Třídící znak: 560024Datum vydání: 01.12.2004  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 1988-1
Kat. čís.: 54434
Potraviny - Stanovení siřičitanu - Část 1: Optimalizovaná Monier - Williamsova metoda
Foodstuffs - Determination of sulfite - Part 1: Optimized Monier-Williams method
Třídící znak: 560025Datum vydání: 01.12.1998    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 1988-2
Kat. čís.: 54435
Potraviny - Stanovení siřičitanu - Část 2: Enzymatická metoda
Foodstuffs - Determination of sulfite - Part 2: Enzymatic method
Třídící znak: 560025Datum vydání: 01.12.1998    Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN 1784
Kat. čís.: 71012
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza uhlovodíků metodou plynové chromatografie
Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatographic analysis of hydrocarbons
Třídící znak: 560026Datum vydání: 01.09.2004  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
První strana Předchozí strana  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  Další strana >>