ČSN 58 0110 Kat. čís.: 4599
| Metody zkoušení koření Methods of test for spices | Třídící znak: 580110 | Datum vydání: | | | | Cena: 434,5 Kč
| | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14308) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.11.1971 | | | | | | Změna : b (Katalogové číslo: 14310) | Cena: 77 Kč
| | | Vydána: 01.02.1983 | | | | | | Změna : Z3 (Katalogové číslo: 14309) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.02.1994 | | | | | |
|
ČSN 58 0111 Kat. čís.: 4600
| Metódy skúšania soli Methods of salt testing | Třídící znak: 580111 | Datum vydání: | | | | Cena: 269,5 Kč
| | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14311) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.08.1982 | | | | | |
|
ČSN 58 0112 Kat. čís.: 4601
| Metody zkoušení čaje Methods of tests for tea | Třídící znak: 580112 | Datum vydání: 01.09.1970 | | | | Cena: 393,8 Kč
| | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14312) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.05.1990 | | | | | | Změna : Z2 (Katalogové číslo: 14313) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.11.1991 | | | | | | Změna : Z3 (Katalogové číslo: 20256) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.09.1996 | | | | | |
|
ČSN 58 0113 Kat. čís.: 4602
| Metody zkoušení kávy Methods of test for coffee | Třídící znak: 580113 | Datum vydání: | | | | Cena: 393,8 Kč
| | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14315) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.09.1984 | | | | | | Změna : Z2 (Katalogové číslo: 14314) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.11.1991 | | | | | | Změna : Z3 (Katalogové číslo: 26513) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.01.1998 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 18862 Kat. čís.: 509277
| Káva a výrobky z kávy - Stanovení akrylamidu - Metody využívající HPLC-MS/MS a GC-MS po derivatizaci Coffee and coffee products - Determination of acrylamide - Methods using HPLC-MS/MS and GC-MS after derivatization | Třídící znak: 580114 | Datum vydání: 01.04.2020 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 16620 Kat. čís.: 98367
| Analýza potravin - Stanovení furanu v kávě a v kávových produktech metodou plynové chromatografie s hmotnostním detektorem a s headspace technikou dávkování vzorků (HS GC-MS) Food analysis - Determination of furan in coffee and coffee products by headspace gas chromatography and mass spectrometry (HS GC-MS) | Třídící znak: 580115 | Datum vydání: 01.12.2015 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 58 0116 Kat. čís.: 29575
| Káva zelená. Pravidla přejímky a metody odběru vzorků Green coffee. Acceptance rules and methods of sampling | Třídící znak: 580116 | Datum vydání: 01.11.1991 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN ISO 8455+Amd. 1 Kat. čís.: 99306
| Zelená káva - Směrnice pro skladování a přepravu Green coffee - Guidelines for storage and transport | Třídící znak: 580116 | Datum vydání: 01.02.2016 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN 58 0120 Kat. čís.: 4603
| Metody zkoušení hotových jídel a polotovarů jídel Test methods for ready food and semi-finished food | Třídící znak: 580120 | Datum vydání: | | | | Cena: 269,5 Kč
| | | | |
|
ČSN ISO 21033 Kat. čís.: 516965
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení stopových prvků optickou emisní spektroskopií (ICP-OES) s indukčně vázaným plazmatem Animal and vegetable fats and oils - Determination of trace elements by inductively coupled plasma optical emission spectroscopy (ICP-OES) | Třídící znak: 580130 | Datum vydání: 01.07.2023 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN EN ISO 9832 Kat. čís.: 68707
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu zbytkového technického hexanu Animal and vegetable fats and oils - Determination of residual technical hexane content | Třídící znak: 580131 | Datum vydání: 01.02.2004 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 3657 Kat. čís.: 518822
| Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení čísla zmýdelnění Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value | Třídící znak: 580132 | Datum vydání: 01.03.2024 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN 58 0170-1 Kat. čís.: 29577
| Metódy skúšania majonéz. Všeobecné ustanovenia Method of test for mayonnaise. General provisions | Třídící znak: 580170 | Datum vydání: | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 58 0170-2 Kat. čís.: 4605
| Metódy skúšania majonéz. Senzorické skúšanie Methods of test for mayonnaise. Methods of sensory examination | Třídící znak: 580170 | Datum vydání: | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 58 0170-3 Kat. čís.: 29578
| Metódy skúšania majonéz. Stanovenie hmotnosti obsahu spotrebiteľského balenia Method of test for mayonnaise. Part 03. Determination of content weight of consumption packing | Třídící znak: 580170 | Datum vydání: | | | | Cena: 39,6 Kč
| | | | |
|
ČSN 58 0170-4 Kat. čís.: 29579
| Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny Method of test for mayonnaise. Part 04. Determination of solids content | Třídící znak: 580170 | Datum vydání: | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN 58 0170-5 Kat. čís.: 29580
| Metódy skúšania majonéz. Stanovenie tuku Method of test for mayonnaise. Part 05. Determination of fat content | Třídící znak: 580170 | Datum vydání: | | | | Cena: 39,6 Kč
| | | | |
|
ČSN 58 0170-6 Kat. čís.: 29581
| Metódy skúšania majonéz. Stanovenie titrovateľných kyselín Method of test for mayonnaise. Part 06. Determination of titratable acids | Třídící znak: 580170 | Datum vydání: | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN 58 0170-7 Kat. čís.: 29582
| Metódy skúšania majonéz. Stanovenie chloridov Method of test for mayonnaise. Part 07. Determination of chlorides content | Třídící znak: 580170 | Datum vydání: | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN EN ISO 948 Kat. čís.: 84767
| Koření a kořenící látky - Odběr vzorků Spices and condiments - Sampling | Třídící znak: 580180 | Datum vydání: 01.12.2009 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|