ČSN EN ISO 707 Kat. čís.: 84343
| Mléko a mléčné výrobky - Návod pro odběr vzorků Milk and milk products - Guidance on sampling | Třídící znak: 570003 | Datum vydání: 01.11.2009 | | | | Cena: 535,7 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 14675 Kat. čís.: 66970
| Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis imunozkoušek s kompetitivními enzymy - Stanovení obsahu aflatoxinů M1 Milk and milk products - Guidelines for a standardized description of competitive enzyme immunoassays - Determination of aflatoxin M content | Třídící znak: 570004 | Datum vydání: 01.07.2003 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN ISO 8086 Kat. čís.: 77441
| Mlékárenské strojní zařízení - Hygienické požadavky - Všeobecné pokyny pro kontrolu a postupy při vzorkování Dairy plant - Hygiene conditions - General guidance on inspection and sampling procedures | Třídící znak: 570005 | Datum vydání: 01.12.2006 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 14131 Kat. čís.: 68717
| Potraviny - Stanovení folátů mikrobiologickou zkouškou Foodstuffs - Determination of folate by microbiological assay | Třídící znak: 570072 | Datum vydání: 01.02.2004 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN ISO 14637 Kat. čís.: 74970
| Mléko - Stanovení obsahu močoviny - Enzymatická metoda s použitím změny v pH (Referenční metoda) Milk - Determination of urea content - Enzymatic method using difference in pH (Reference method) | Třídící znak: 570102 | Datum vydání: 01.02.2006 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : Z1 (Katalogové číslo: 78013) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.03.2007 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 21187 Kat. čís.: 512590
| Mléko - Kvantitativní stanovení mikrobiologické kvality - Návod pro stanovení a ověření konverzního vztahu mezi výsledky alternativní a základní metody Milk - Quantitative determination of microbiological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results | Třídící znak: 570103 | Datum vydání: 01.09.2021 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 57 0104-4 Kat. čís.: 29528
| Metody zkoušení mléka a tekutých mléčných výrobků. Stanovení tuku Methods for testing of milk and liquid milk products. Determination of fat content | Třídící znak: 570104 | Datum vydání: | | | | Cena: 269,5 Kč
| | | | |
Změna : Z1 (Katalogové číslo: 21385) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.04.1997 | | | | | | Změna : Z2 (Katalogové číslo: 21582) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.03.1997 | | | | | |
|
ČSN 57 0105 Kat. čís.: 4516
| Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných Methods of test for powdered and condensed milk products | Třídící znak: 570105 | Datum vydání: | | | | Cena: 658,9 Kč
| | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14173) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.05.1979 | | | | | | Změna : b (Katalogové číslo: 14174) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.11.1980 | | | | | | Změna : c (Katalogové číslo: 14175) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.03.1985 | | | | | | Změna : d (Katalogové číslo: 36626) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.06.1986 | | | | | | Změna : Z5 (Katalogové číslo: 66476) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.01.2003 | | | | | |
|
ČSN 57 0105-11 Kat. čís.: 66359
| Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 11: Stanovení fosfatázové aktivity v sušeném mléce Testing methods for dried milk products and codensed milk - Part 11: Determination of phosphatase activity | Třídící znak: 570105 | Datum vydání: 01.01.2003 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 57 0105-13 Kat. čís.: 66361
| Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 13: Stanovení obsahu vody v sušeném mléce Testing methods for dried milk products and codensed milk - Part 13: Dried milk. Determination of moissture content | Třídící znak: 570105 | Datum vydání: 01.01.2003 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN 57 0105-2 Kat. čís.: 66363
| Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 2: Odběr vzorků Testing methods for dried milk and condensed milk products - Part 2: Sampling methods | Třídící znak: 570105 | Datum vydání: 01.01.2003 | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN 57 0105-3 Kat. čís.: 66362
| Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných - Část 3: Stanovení obsahu sušiny v zahuštěném slazeném a neslazeném mléce Testing methods for dried milk and condensed milk products - Part 3: Evaporated and sweetened condensed milk. Determination of total solids content | Třídící znak: 570105 | Datum vydání: 01.01.2003 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN 57 0105-4 Kat. čís.: 4518
| Metody zkoušení mléčných výrobků sušených a zahuštěných. Stanovení obsahu tuku Powdered and condensed milk products. Testing methods. Determination of fat content | Třídící znak: 570105 | Datum vydání: | | | | Cena: 269,5 Kč
| | | | |
Změna : Z1 (Katalogové číslo: 20255) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.10.1996 | | | | | | Změna : Z2 (Katalogové číslo: 56193) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.06.1999 | | | | | | Změna : Z3 (Katalogové číslo: 60198) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.10.2000 | | | | | |
|
ČSN 57 0106 Kat. čís.: 4522
| Metody zkoušení mražených mléčných výrobků Methods of test for frozen milk products | Třídící znak: 570106 | Datum vydání: | | | | Cena: 393,8 Kč
| | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14179) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.05.1979 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 7328 Kat. čís.: 82593
| Mléčné mražené krémy, zmrzliny a směsi pro jejich výrobu - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda) Milk-based edible ices and ice mixes - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 7328:2008) | Třídící znak: 570106 | Datum vydání: 01.03.2009 | | | | Cena: 434,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 57 0107 Kat. čís.: 4523
| Metody zkoušení sýrů, tvarohů, krémů a pomazánek Methods of test for cheese, curds, creams and spreads | Třídící znak: 570107 | Datum vydání: | | | | Cena: 434,5 Kč
| | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14181) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.04.1972 | | | | | | Změna : b (Katalogové číslo: 14182) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.05.1979 | | | | | | Změna : c (Katalogové číslo: 14180) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.03.1981 | | | | | | Změna : d (Katalogové číslo: 14183) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.07.1984 | | | | | | Změna : Z5 (Katalogové číslo: 86721) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.09.2010 | | | | | |
|
ČSN 57 0108 Kat. čís.: 4526
| Metody zkoušení másla Methods of test for butter | Třídící znak: 570108 | Datum vydání: | | | | Cena: 393,8 Kč
| | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14185) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.05.1979 | | | | | | Změna : b (Katalogové číslo: 14186) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.03.1981 | | | | | | Změna : Z3 (Katalogové číslo: 21300) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.03.1997 | | | | | | Změna : Z4 (Katalogové číslo: 81890) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.09.2008 | | | | | |
|
ČSN ISO 6611 Kat. čís.: 83792
| Mléko a mléčné výrobky - Stanovení počtu jednotek vytvářejících kolonie kvasinek a/nebo plísní - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 25 °C Milk and milk products - Enumeration of colony-forming units of yeasts and/or moulds - Colony-count technique at 25 °C | Třídící znak: 570109 | Datum vydání: 01.08.2009 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 16297 Kat. čís.: 509976
| Mléko - Celkový počet mikroorganismů - Protokol pro hodnocení alternativních metod Milk - Bacterial count - Protocol for the evaluation of alternative methods | Třídící znak: 570110 | Datum vydání: 01.07.2020 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 57 0111-1 Kat. čís.: 65423
| Metody zkoušení kaseinu a kaseinátů - Část 1: Všeobecná ustanovení Testing methods for casein and caseinates - General regulations | Třídící znak: 570111 | Datum vydání: 01.09.2002 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|