ČSN 56 0000 Kat. čís.: 4403
| Základní potravinářské názvosloví Basic terminology used in food industry | Třídící znak: 560000 | Datum vydání: | | | | Cena: 535,7 Kč
| | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14954) | Cena: 144,1 Kč
| | | Vydána: 01.05.1979 | | | | | |
|
ČSN 56 0001 Kat. čís.: 4404
| Tabulky pro přepočty a korekce pro zkušební metody podle ČSN 56 0240 a ČSN 56 0246 Conversion and correction tables for testing methods according to CSN 56 0240 and CSN 56 0246 | Třídící znak: 560001 | Datum vydání: | | | | Cena: 393,8 Kč
| | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14955) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.11.1977 | | | | | |
|
ČSN EN 16104 Kat. čís.: 92613
| Údaje o potravinách - Struktura a formát výměny Food data - Structure and interchange format | Třídící znak: 560002 | Datum vydání: 01.06.2013 | | | | Cena: 840,4 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17203 Kat. čís.: 512959
| Potraviny - Stanovení citrininu v potravinách metodou HPLC-MS/MS Foodstuffs - Determination of citrinin in food by HPLCMS/ MS | Třídící znak: 560004 | Datum vydání: 01.11.2021 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 17743 Kat. čís.: 514983
| Potraviny - Stanovení reziduí pesticidů extrakcí ethylacetátem pomocí GC- a LC-MS/MS (SweEt) Foodstuff - Determination of pesticide residues by ethyl acetate extraction using GC- and LC-MS/MS (SweEt) | Třídící znak: 560005 | Datum vydání: 01.09.2022 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 16050 Kat. čís.: 92088
| Potraviny - Stanovení aflatoxinu B1 a celkového obsahu aflatoxinů B1, B2, G1 a G2 v obilovinách, ořeších a výrobcích z nich - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie Foodstuffs - Determination of aflatoxin B1, and the total content of aflatoxins B1, B2, G1 and G2 in cereals, nuts and derived products - High-performance liquid chromatographic method | Třídící znak: 560006 | Datum vydání: 01.01.2013 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 14185-2 Kat. čís.: 76435
| Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí N-methylkarbamatu - Část 2: Metoda HPLC s přečištěním na křemelinové kolonce Non fatty foods - Determination of N-methylcarbamate residues - Part 2: HPLC method with clean-up on a diatomaceous earth column | Třídící znak: 560007 | Datum vydání: 01.10.2006 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 13708 Kat. čís.: 514982
| Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících krystalický cukr metodou ESR spektroskopie Foodstuffs - Detection of irradiated foodstuff containing crystalline sugar by ESR spectroscopy | Třídící znak: 560008 | Datum vydání: 01.09.2022 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 13783 Kat. čís.: 64417
| Potraviny - Detekce ozářených potravin kombinací techniky epifluorescenčního filtru a celkového počtu aerobních mikroorganismů - Screeningová metoda Foodstuffs - Detection of irradiated food using Direct Epifluorescent Filter Technique/Aerobic Plate Count (DEFT/APC) - Screening method | Třídící znak: 560009 | Datum vydání: 01.07.2002 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 13784 Kat. čís.: 64412
| Potraviny - Detekce ozářených potravin DNA Comet analýzou - Screeningová metoda Foodstuffs - DNA Comet Assay for the detection of irradiated foodstuffs - Screening method | Třídící znak: 560010 | Datum vydání: 01.07.2002 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15637 Kat. čís.: 83158
| Potraviny rostlinného původu - Stanovení reziduí pesticidů pomocí LC-MS/MS po methanolové extrakci a přečištění na křemelině Foods of plant origin - Determination of pesticide residues using LC-MS/MS following methanol extraction and clean-up using diatomaceous earth | Třídící znak: 560011 | Datum vydání: 01.04.2009 | | | | Cena: 701,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 22174 Kat. čís.: 73341
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Všeobecná ustanovení a definice Microbiology of food and animal feeding stuffs - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - General requirements and definitions | Třídící znak: 560012 | Datum vydání: 01.08.2005 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 1786 Kat. čís.: 26622
| Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících kosti - Metoda ESR spektroskopie Foodstuffs - Detection of irradiated food containing bone - Method by ESR spectroscopy | Třídící znak: 560013 | Datum vydání: 01.04.1998 | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN EN 1787 Kat. čís.: 515209
| Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících celulosu metodou ESR spektroskopie Foodstuff - Detection of irradiated foodstuff containing cellulose by ESR spectroscopy | Třídící znak: 560014 | Datum vydání: 01.10.2022 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 1788 Kat. čís.: 65121
| Potraviny - Termoluminiscenční detekce ozářených potravin, ze kterých mohou být izolovány křemičité minerály Foodstuffs - Thermoluminescence detection of irradiated food from which silicate minerals can be isolated | Třídící znak: 560015 | Datum vydání: 01.08.2002 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 1528-1 Kat. čís.: 51362
| Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 1: Všeobecně Fatty food - Determination of pesticides and polychlorinated biphenyls (PCBs) - Part 1: General | Třídící znak: 560016 | Datum vydání: 01.02.1998 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 1528-2 Kat. čís.: 51361
| Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 2: Extrakce tuku, pesticidů a PCB a stanovení obsahu tuku Fatty food - Determination of pesticides and polychlorinated biphenyls (PCBs) - Part 2: Extraction of fat, pesticides and PCBs, and determination of fat content | Třídící znak: 560016 | Datum vydání: 01.02.1998 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 1528-3 Kat. čís.: 51360
| Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 3: Metody přečištování Fatty food - Determination of pesticides and polychlorinated biphenyls (PCBs) Part 3: Clean-up methods | Třídící znak: 560016 | Datum vydání: 01.02.1998 | | | | Cena: 393,8 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 1528-4 Kat. čís.: 51359
| Potraviny s vysokým obsahem tuku - Stanovení pesticidů a polychlorovaných bifenylů (PCB) - Část 4: Stanovení, konfirmační zkoušky, různé Fatty food - Determination of pesticides and polychlorinated biphenyls (PCBs) Part 4: Determination, confirmatory tests, miscellaneous | Třídící znak: 560016 | Datum vydání: 01.02.1998 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12396-1 Kat. čís.: 54910
| Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí dithiokarbamátu a thiuram disulfidu - Část 1: Spektrofotometrická metoda Non-fatty foods - Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues - Part 1: Spectrometric method | Třídící znak: 560017 | Datum vydání: 01.05.1999 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|